How att ersätta sidospår genom gasrör

2

Jag letar efter det enklaste, snabbaste sättet att ersätta sidospår i en vägg där utsidan av gasröret kommer in i hemmet.

Mitt antagande är att jag måste stänga av gasen, byt ut röret, byt ut sidospåren, klippa det rätta hålet för gasröret och montera det igen. Det verkar dock vara dyrt. Finns det ett lättare sätt att byta ut så här?

Tack !!!

    
uppsättning Ed Klopfenstein 18.08.2014 21:07

1 svar

12

Om du har ett gängat järngasrör som kommer in i huset, förvänta dig ett mycket större jobbet som det ser ut om du gör det - du måste börja vid den lediga änden av det röret och tillbaka varje gemensam ut, en i en tid tills du kommer till sidospåren.

Det typiska sättet att hantera den situationen med solida sidospår (klädbrädor, skakningar, etc.) är att skära ett snitt i sidospåren under rörhålet, passa det där haket runt röret och fylla på haket med utklippet bit och lim / silikon.

Om vinylfasad, ta inte bort en hel hack, slita bara fönstret under rörhålet, vrid för att passa runt röret och släpp sedan ett annat litet skrot av sidospår bakifrån (silikon valfritt) för att hålla spåret stängt . Det hjälper mycket om slitsen inte är död centrerad på rörhålet, utan snarare vid antingen horisontell kant av hålet.

Lämna alltid det röret där det är.

    
svaret ges 18.08.2014 21:21