Remove metallklädsel

1

Jag skulle vilja ta bort två metallklädstreck i min bakgård. Jag tänkte på att göra det genom att gräva runt polerna och klippa med en fram- och återgående såg.

Är det här en anständig metod? Det kan vara viktigt att notera att jag skulle använda en Ryobi-batteridriven såg, som kanske inte har samma obehag som elektriska sågar har. Stången visas på baksidan av staketet.

Ska jag köpa ett visst blad för metall? Jag är lite av en noob.

    
uppsättning Shinobii 17.05.2017 19:48

4 svar

1

IMO det bästa alternativet är att gräva hela saken ut.

En sabersåg med det högra bladet skär det, men du kommer att vara kvar med 5cm + av hakigt rör som sticker ut ur marken.

En kvarn kommer att klippa ner den ytterligare och städa kanterna, men kommer fortfarande att vara ful.

Få grävning.

    
svaret ges 30.07.2017 00:42
0

Om du har en cirkelsåg - fäst en fin CUT OFF WHEEL - det klädesröret kommer att bli avskuret i en split 30 sekunder eller mindre.

Jag använde ett avbrutet hjul för att reparera portarna på ett metallstaket - hade tänkt på sågsaken men mannen Cut Off wheel-rutan kommer du att älska det, eller du kan returnera mitt svar tillbaka.

Jag köpte mitt avbrott på hamnfrakt - det var billigt - ca $ 10.

    
svaret ges 17.05.2017 20:20
0

Ja, en reciprosåg är en gemensam inställning. Använd en fintandad metallskärblad och tvinga inte den. De släpper av på under en minut.

Om du upptäcker att du inte kan få klippet tillräckligt lågt, gå så lågt som möjligt, och gör sedan två motstående vertikala snitt nedåt i mitten från toppen. Krossa kvarteren utåt med en tung hammare så att de ligger under klassen.

    
svaret ges 18.05.2017 00:51
0

Här är en metod som kräver ingen grävning eller hamring, men det kräver en jordbrukskonfiguration och kedja. När jag försökte det har jag aldrig gått tillbaka till något annat för att ta bort inlägg. De kommer lätt och snabbt upp. När jag först försökte det hade jag tvivel om kedjans glidning, men när det är under spänning griper det metallposten (eller träet) inte.

Självklart måste du gå långsamt först och se till att betongfoten inte ligger under staketet, men jackan låter dig gå långsamt för att bestämma det.

    
svaret ges 09.11.2017 03:24