Vattenpumpfråga

0

Jag har just installerat denna vattenpump (260W) på kallvattenslangen mellan min kökshandfat och utvändig kran för att öka vattentrycket till utsidan eftersom min vatten bevattningssystem bara får en sänkning av vatten ur det mot rörets ände: länk

Pumpen slås automatiskt på när den upptäcker flöde genom den. det vill säga när jag vrider min utvändiga kran kan du höra pumpen aktiveras. Vattentrycket förändras emellertid inte alls när pumpen är aktiverad. Det kan naturligtvis vara felaktigt, men eftersom det är helt nytt och låter som om det fungerar, är jag inte så säker. Jag kanske bara saknar något. Är mitt vattentryck redan tillräckligt högt för pumpen och det gör det ingen skillnad? Eller är det något annat jag saknar? Jag är inte säker. Eventuella tips uppskattas.

Pumpspecifikationer:

391.133

Jag köpte en vattentrycksmätare och testade den idag:

Utan pumpen har min utomhuskran ett tryck på 50psi / 3,4 bar Med pumpen har det ett tryck på 80psi / 4,5 bar. Därför fungerar det självklart, varför fungerar inte min slangrör / bevattningssystem något bättre? Jag skulle ha en tryckökning på 1,1 bar skulle ha sett en viss prestationsökning. Missar jag något?

    
uppsättning nutman 12.06.2018 14:22

0 svar