Walking Dead säsong 2, vad dödade folk i parkerade bilar ändå?

19

I början av den andra säsongen av Walking Walking dödar gruppen i interstate med en destination i Ft. Benning. De måste då stanna på grund av ett nätlås av parkerade bilar som hindrar RV från att fortsätta genom. Detta ställer in en scen för nästa flera episoder.

Alla bilar är antingen övergivna eller har ett lik sittande i sätena. Och jag tror att det var antingen Andrea eller Carol som gjorde en högtidlig kommentar att det är en kyrkogård.

Men passagerarna är inte zombies. Och många av bilarna med lik är fortfarande intakta.

Så vad dör alla på vägen från sittande i sina bilar?

    
uppsättning selbie 11.01.2012 04:06

6 svar

15

Här är ett officiellt svar från Robert Kirkman:

  • Svårt hjärntrauma från bilkraschpileup.
  • En annan hjärnskada som dödade dem.
  • Redan zombier som dödades på något sätt.

Från Walking Deads Glen Mazzara Adresser Vanliga frågor från fansen :

... in Issue 95 of the comic. Robert says, "Any non zombie corpses you saw on the highway either suffered severe brain trauma in a car crash that resulted in that pileup, or had another brain damaging event that killed them. They could have even been zombies in the car for awhile -- until someone came along and killed them."

    
svaret ges 11.01.2012 05:15
3

Jag tror att de var fångade i trafik när vandrare gick ikapp med dem. Några dödades på sina platser. Det fanns en hel del tomma platser / bilar, så några av dem troligtvis antingen sprang av, eller attackerades, vände och lämnade fordonen för att ansluta sig till de andra paketen med roamingvandrare. Andra kunde sannolikt ätas till den punkt där återupplivning inte var möjlig (andelen hjärnor som ätit skulle ha varit högre på grund av att vandrare har begränsade områden att bita från att behöva komma in genom fönster).

Stöd till teorin om vandrareanfall är att under en scen ser T-Dog på baksidan av en bil och är äcklad över att hitta en blodspadad bilbarnstol, vilket tydligen visar att spädbarnet rippades från stolen och ätit.

De kroppar som var intakta, bakom obrutna / stängda fönster trodde sannolikt antingen före attacken, eller stannade obevekliga / tysta nog för att undkomma Walker-detektion, men befann sig sedan fastna tills de dog av dehydrering / exponering.

    
svaret ges 11.01.2012 19:07
1

Jag är inte säker på om jag bara föreställde mig det, men det verkar som i de tidiga showerna fick jag uppfattningen att "govt" eller någon gasade människor - särskilt de på motorvägen. Förmodligen innan de insåg att de var alla smittade. Jag fick detta från blixten där de är ute på motorvägen - det verkar som om det fanns helikoptrar som flyger över ... Kanske har jag bara föreställt mig att ???

Uttorkningsteorin är inte meningsfull för mig. (så här är det verkliga livet!) Sitter du bara i bilen tills de dehydreras och dog?

Jag minns inte något som vi såg i bilarna som vände. Självklart kom några människor ut eller öppnade dörren och blev nog ätit - som det tomma bilbarnstolen innebar, men det verkar inte som vandrare kan öppna en dörr. ja vandrare skulle svärma bilen, övermanna den, men några av dessa bilar var orörda.

    
svaret ges 21.10.2013 23:57
0

En teori kan vara att de förvandlas till vandrare medan de fortfarande sitter i sina platser och inte har förmåga att unbuckle sig, så de svälte till döden.

Det har varit ett tag sedan jag såg de här episoderna, så jag kommer inte ihåg exakta detaljer, som om likena var alla knuffade upp. Jag vet inte heller om zombierna kan svälta. Jag kan inte komma ihåg några bevis på att zombier dör av svält, då måste de fortsätta att mata dem i ladan, så jag vet inte.

Varför blev det i det här fallet, varför de plötsligt vändes medan de satt lugnt i sina platser, fortfarande inböjda?

    
svaret ges 11.01.2012 18:10
0

Mitt antagande var att de vred men kunde inte komma ut ur fordonet och deras hjärnor kokta från solens värme.

    
svaret ges 24.05.2013 03:59
-1

En av de intressanta delarna av någon zombieshow är att det saknas backstory ... särskilt TWD. Det gör det mer fängslande att få frågor obesvarade. Från det jag minns finns det inte så många lik i bilarna så det är väldigt plausabelt att ha huvudtrama eller ha blivit dödad av passagerare eller förbipasserande.

    
svaret ges 05.04.2013 19:45