Trying för att byta justerskruven på en skärmadörr - lågprofilerad skruvinsats och skruv (identifikation behövs)

0

På min skjutdörr med skjutdörr finns en höjdjusterare hållen på plats med plana skruvinsatser. Jag skulle vilja få mer av dessa gängade bultar och insatser, men jag har en nomenklaturfråga där jag inte kan identifiera dem exakt.

Ramensbottenochtoppskenorgörattdukanskjutauppochnerförattjusteradörrenstotalahöjd.Höjdinställningenärlåstmedenphillips-huvudbultochskruvadinsatssomserutsomennit.dettaärbakifrån.

Vilken typ av skruv är det?

Det ser ut som insatsen för en nitarmutter (rivnöt), men läppen är större. Jag kunde montera något som det med rivnötter, men jag skulle behöva köpa motsvarande krympverktyg.

Det kan vara en Chicago-skruvstolpe (används för att binda läderbitar eller fotoalbumböcker), men jag har inte kunnat hitta några Chicago-skruvstolpar som matchar dimensioner och material (jag skulle behöva M4-9mm skruv med 10 mm insats). Om det finns ett generiskt namn som fångar både nötter och chicago inlägg, vet jag inte det.

Eventuella fästanordningar som är smala skulle troligen fungera (ramen måste vara så tunn som möjligt för att glida fritt runt glaspanelens ram). Jag kommer antagligen bara att sluta använda en tunn mutter och bult i längd om jag inte kan ta reda på vad det är.

    
uppsättning init_js 22.06.2018 04:45

2 svar

3

De kallas oftast ett "bindande inlägg", åtminstone det är vad leverantörerna av fästanordningar i USA i allmänhet säljer dem som. Jag har hört folk kalla dem "Chicago nötter" men inte ofta.

Som sidnot kan de justerbara skjutdörrarna vara svåra att göra arbetet ordentligt och av dålig kvalitet. Gör dig själv en tjänst och få en specialtillverkad tungdörr, med en ram gjord av strängsprutad aluminium. De är värda investeringen under lång tid, förutsatt att de är dimensionerade korrekt och installeras och underhålls ordentligt. Det har åtminstone varit min erfarenhet.

    
svaret ges 22.06.2018 14:07
1

Prova "anslutningsskruv", "knockdown bolt" eller "lockmutter".

    
svaret ges 22.06.2018 06:46