Romantiska restauranger i skidområdet i Österrike

6

Jag letar efter en romantisk restaurang (öppen spis, utsikt över de snöiga bergen, inte för stor) i Österrike inom skidområdet. Regionen bör nås ca 2,5 h från München med bil. Hur kan jag hitta en?

Jag skulle vara nöjd med några speciella rekommendationer men också med en länk till en webbplats där jag kan söka efter en.

    
uppsättning strauberry 21.11.2011 21:18

2 svar

8

Om du är villig att köra 2,5 timmar från München kan du nå några av de kända skidorterna i Österrike. En bra utgångspunkt för att hitta några orter är den här webbplatsen , som kartlägger många av dem på en karta. Du är särskilt intresserad av dem på vänster sida av Österrike. Den här webbplatsen är mycket likadan, men kanske ännu lättare att förstå, eftersom här också visas München. Några av de största och mest populära skidorterna i Österrike är:

Ischgl (särskilt för att göra några Après-Ski)

Kitzbühel (känd för sin världscupskidåkning)

Lech am Arlberg (på gränsen mellan Vorarlberg och Tirol, det är immo den största skidorten runt München)

St. Anton am Arlberg (sin egen skidort, men också en del av en förening mellan olika skidorter i Arlbergregionen. Du kan åka skidor här och med samma biljett också i Lech och andra orter.)

Sölden (känd för världscupen startar varje vinter och mycket parti pågår där)

Jag försökte nästan alla av dem själv, men jag har aldrig kontrollerat om det finns en romantisk restaurang någonstans där. Jag föreslår att du bestämmer dig för en skidort som passar dig och sedan går till en webbplats som Tripadvisor för att se om det finns en restaurang som är ok för dig.

    
svaret ges 22.11.2011 09:19
6

Stödja Roflcoptrs svar:

Kitzbühel var en underbar plats att gå på en skidsemester, och jag säger detta som en färgad-i-ull-Colorado inbyggd. Medan jag var där med en vän, och sålunda inte så mycket letade efter ett romantiskt matalternativ, är den faktiska staden en ganska charmig österrikisk stad med massor av mysiga, mörka restauranger och liknande med en romantisk partner kan vara kul.

Jag tror att närmaste egentliga stad är Salzburg.

    
svaret ges 23.11.2011 04:32