How kan räckvidden för naturliga attacker ökas?

2

Finns det ett sätt att öka en varelsens räckvidd med alla varelsernas naturvapen så att varelsen kan göra attacker av möjligheter över ett större område? Jag är medveten om feats Lunge , Monkey Lunge och Combat Patrol och longarm bracers , men de verkar bara påverka armbaserade attacker, vilket inte är vad jag efter.

Min plan är att vara en tank som inte bara kan ignoreras. Jag vill ta fighter nivåer och feat Stå fortfarande för att hålla fiender från flytta genom mitt hotade område och komma till mina allierade. Jag håller fast vid naturliga attacker för rollspelande skäl.

Spelet är också ett mytiskt spel så att materialet kan inkluderas. Tredjepartsmaterial är acceptabelt också, men märk det som sådant.

    
uppsättning Aaron 05.03.2017 08:22

1 svar

2

Allt som ökar din storlek till stor skulle göra det och avvikande blodlinjeblocket ökar specifikt när man rasar från nivå 4 på.

Då finns det några stavar som vätskeformat som ökar din räckvidd. Lång arm är bara för de armar som du inte verkar leta efter, medan det skulle hjälper dig fortfarande att styra slagfältet.

För självförstoring kan tillväxtunderdomänen vara ett alternativ, men det är bara håller 1 runda per användning.

Jag tror inte att denna lista är uttömmande men jag hoppas det hjälper.

    
svaret ges 06.03.2017 09:22