Vad är filmfilförklaringen för Comedians gråt?

11

I Alan Moores grafiska roman upptäcker komikern ett visst plot där

Adrian Veidt

planerar att använda en psykisk pseudo-alien bläckfisk för att lura USSR och USA till fredlig samexistens.

Den här planen gör att komikerna inser att "det är allt ett skämt".

Men i filmen finns det ingen bläckfisk i första hand, och vi visar inte hur komiker lär sig om den onda planen annan (filmversion). Vi vet att han är medveten om det på grund av den scenen och det faktum att komikern är

assassinated by Veidt,

men hur förklarar filmen hur komiker blev medveten om sagan ?

    
uppsättning Gallifreyan 01.10.2016 22:44

2 svar

14

Film

I filmversion beskrivs metoden för hans upptäckt inte i någon stor detalj. Det verkar som om han fick tillgång till Adrins dödlista (på något sätt) och lärde sig vad som hänt på Karnak (på något sätt). Det föreslår antingen en hacking job eller att han infiltrerade på något sätt en av Veids anläggningar runt om i världen och pieced det tillsammans från filer / förhör

Comedian: And your name... your name was on the list... along with Janey, you know, whatever the fuck her name is. Manhattan's old girl. Mother, forgive me.

...

Veidt: Blake figured it out first. Nixon had him keeping tabs on us, making sure we weren't rocking the boat. Blake found out what I was doing here in Karnak and by the time he visited poor Moloch, he was cracking badly. Even I couldn't predict he'd be the one to have a change of heart. So I had to kill him.

Grafisk roman

I comic-boken beskrivs detta mer explicit i Watchmen 11; Titta på mina arbeten, du Mighty ... och Innan Vaktmästare: Ozymandias - Del 5: Titta på mina arbeten, du Mäktiga och förtvivlan!

Kort sagt, Blake snubblat på Veids forskningsanläggning och arbetade det därifrån.

    
svaret ges 01.10.2016 22:55
2

Tänk på komediens tidigare handlingar i filmen. Han är helt lojal mot regeringen. Titta på det faktum att han mördade Kennedy eftersom Kennedy tänkte stänga (eller göra mindre inflytelserika) FBI. Och så många andra saker som han kanske har gjort under täcken av "För regeringens bästa". Från hans kommentarer är han också mycket anticommunist.

Nu upptäcker han ett plot som inte bara går emot regeringen och hans land, involverar Ryssland, och tvingar både Amerika och Ryssland att skapa fred och samarbete. Allt upprättat av människor som han kände att han kunde lita på.

Det skulle gå emot allt han tror på. Det finns ingen som han kan prata med (förutom tidigare kriminella som Moloch) som försvårar sin förnuft förnuft.

I huvudsak - för en man som har kartlagt sitt eget öde - finner han att han inte längre har kontroll över sin framtid. Allt som han har trott på kommer att förändras och det är hög sannolikhet att han inte kommer att vara en del av det.

Så börjar han knäcka, och de andra står inför att de måste ta ut honom.

Om man tänker på Rorschach - Comedian är nästan hans dubbel förutom att komikerna är på sidan av "Good" och Rorschach ligger på sidan av "Bad".

    
svaret ges 10.04.2017 02:24