Webcomic om en grupp professionella monster mördare

4

Den här har kittlat kanten av min hjärna ett tag. Det var en anime-esque webcomic som jag förmodligen läste i början av 2000-tidsramen. De primära tecknen jagade ner monster och dödade dem som en slags exterminator setup. Jag vill säga att det var tre av dem med en kvinnlig som ledare. Ledaren hade attackerats av ett monster innan, lämnar ärr (på hennes bröst?) Som kanske också hade samband med en död yngre syskon.

I början minns jag att de gick på scen för att bekämpa ett monster och konfronteras av den manliga representanten för en statlig myndighet som uppenbarligen ägde rum för att se till att monster hanterades på ett humant sätt, men det var allmänt känt att de försökte förhindra att alla monster dödades. Jag tror att det var kort därefter avslöjade att antingen den tjänstemannen eller huvudpersonen var monster själva som hade funnit sätt att rensa i blodblod, vilket bevisade att monster inte behövde skjutas i sikte.

Med tanke på min vanliga benägenhet på dagen var det förmodligen en Keenspace-komiker, men jag kommer inte ihåg att det var på Keenspot.

    
uppsättning FuzzyBoots 11.02.2015 18:39

2 svar

3

Det kan vara Paranormal Mystery Squad , det passar mestadels vad du beskrivit. En kvinnlig ledare, ett lag av tre, monster jakt, myndighet mot monster dödande och anime stil. Bara nackdelen är att den startade 2011.

Denna webcomic hade sin egen hemsida tillbaka på dagen, men den är nu sammanslagd med en annan.

    
svaret ges 12.02.2015 12:12
1

Eventuellt Skin Horse , som först "aired" 2007 (comic är mildt NSFW ). Av Shaenon K. Garrity (skapare av Narbonic ; Skin Horse är inställd i Narbonic universum) och Jeffrey Channing Wells.

    
svaret ges 12.02.2015 02:43