Can en toalett på betongplatta flyttas ca 4 1/2 tum?

4

Min toalett ligger så att det inte tillåter mycket utrymme att komma in och ut ur duschen. Jag skulle vilja flytta den tillbaka till väggen så nära som möjligt för att tillåta mer utrymme. Toaletten är på betongplatta. Är detta möjligt? Jag såg denna liknande fråga (http://diy.stackexchange.com/questions/6123/can-a-toilet-be-moved-6-inch-to-the-right), men det är en toalett över undergolv . Jag vet också att det finns olika toaletter men är avståndet från hålet på botten av toaletten till baksidan av toaletten en standardstorlek?

    
uppsättning Andrew 26.02.2012 02:05

2 svar

11

I USA är den typiska toaletten grov i storlek 12 ", vilket jag tror går från toaletten bultar (centrum av avloppet) till studsarna (så subtrahera 1/2" för gips). Du kan också hitta toaletter gjorda för 10 "och 14" grova ins. Men, för att få mer clearance, är det enklaste att göra byte av toaletten från en långsträckt skål till en rund skål. Om du är en man som besöker biblioteket, betyder det att du har mindre utrymme att hänga, men det ger dig mycket mer utrymme att ta sig runt på badrummet.

För att svara på din första fråga kan du flytta dräneringen, men det innebär att du tar en jackhammer på betongen. Inte ett roligt projekt om du inte gillar messor.

    
svaret ges 26.02.2012 02:17
2

Bygg en plattform för toaletten att sätta på. Det måste vara tillräckligt högt så att avloppet kan omdirigeras mot det befintliga avloppshålet och upprätthålla den korrekta sluttningen.

    
svaret ges 27.02.2012 19:54