Aluminiumstaksposter i betong

1

Jag sätter upp korta delar av aluminiumstaket inuti min uteplats i ryggen och uppe på ena sidan för att avskräcka människor & husdjur från att hoppa ut på uteplatsen vid dessa punkter. Ett lusthus kommer permanent att ställas upp på denna uteplats, inuti staketet.

Jag ska ställa in aluminiumskärpspåren i betong. De angivna tjänsterna är 56 "långa, staketet är 45". Jag bor i Maine, så jag måste sätta in former och ställa dem under frostlinjen (4 ') men det står i installationsanvisningarna att "inläggen själva inte behöver gå under frostlinjen för korrekt installation ."

Min fråga är, hur håller jag staketet i rätt höjd och ludd, om det inte kommer att få stabiliteten att nå botten av hålet?

    
uppsättning Kim B 16.05.2017 04:58

1 svar

0

Blanketterna har en topp. Du fäster tillfälligt något på stolpen som håller den i rätt höjd när du sitter på toppen av formen och du sätter ett par tillfälliga trästänger 90 grader mot varandra från formen som håller diagonala axlar som håller stolpen , och lämna alla dem på plats tills betongen sätter. Med aluminiumposter kan detta innebära många klämmor för att hålla inlägget i hållarna och stöden.

    
svaret ges 16.05.2017 05:15