Indian Passport. Saknar inmatningsstämpel i USA

5

Jag reste nyligen från Indien till USA. Jag är på H1B. Jag gick in i USA den 29 december 2016. Eftersom min Visa-förlängning förfaller i augusti 2017 samlade jag dokument för Visa Extension. Det var obligatoriskt att tillhandahålla en skannad kopia av passporten med alla inmatnings- och utgående frimärken.

Jag och min fru reste båda tillbaka från Indien. Min frus pass har en poststämpel med datum den 29 december 2016. Men samma sak saknas från mitt pass. Jag antar att tjänstemannen saknat att lägga in posten på mitt pass. Mitt 94 reflekterar det korrekta datumet för inresan den 29 december. På något sätt har jag fortfarande mitt boardingkort från denna resa (vanligtvis slänger jag dem när en resa är klar).

 • Vill du veta vad som kan vara konsekvenser av att du saknar inmatningsstämpel när jag reser till Indien nästa gång (någonstans i början av nästa år)?
 • Påverkar detta min H1B Visa-förlängning?
 • Vad kan jag göra för att korrigera den här informationen på mitt pass?
 • uppsättning Versatile 29.03.2017 15:18

  1 svar

  4

  Want to know what could be implications of missing entry stamp when I travel to India next time (somewhere towards early next year)?

  Ingen. Du har I-94 som bevis

  Does this impact my H1B Visa extension ?

  nr.

  Also what can I do to correct this information on my passport?

  Inget som krävs för att korrigera . Du kan kontakta Tull- och gränspatrol för Uppskjuten inspektion om du fortfarande är obekväma och se om de kommer stämpla ditt pass.

  Den I94 du har har samma information, vilket är ditt inmatningsdatum och status där du skrev in. Stämpeln är INTE nödvändig. Åter på dagen stämplade de I-94 och fästes på ditt pass. Det var snabbt bevis för att du kom in juridiskt. De har all den informationen, men USCIS är notoriskt lat, så även när du ansöker om något annat, tycker de att du ska ge samma bevis som de har i sina filer.

  Du kan få en kopia av din I-94 här länk . Utgången kontrollerar du stöter på att lämna USA är inte normen, sannolikheten är antagligen mindre än 2% och om det händer har du din I-94 för att bevisa att du har skrivit in juridiskt och i vilken status.

      
  svaret ges 29.03.2017 19:46