How gav Jor-El en chans mot Zod?

14

I Man of Steel blev det klart att Zod föddes för att vara en stor krigare, medan Jor-El var planetens främsta forskare. Hur förstörde Jor-El helt Zod i hand-till-hand-strid i öppningsföljden under Kal-Els födelse?

    
uppsättning Mikeski 19.06.2013 01:56

4 svar

16

Bara för att Jor-El var en nörd betyder det inte att han är svag. Jor-El är en skicklig fighter och pilot i serierna.

Det spelar ingen roll vilka färdigheter de äger, för i den scenen kan du se att Zod blev förvånad över att Jor-El skulle göra något så drastiskt. Zod var naiv, enligt min mening, även fram till klimaxen. Han trodde faktiskt att Kal-El skulle ge upp på jordarna på något sätt. Han säger under klimaxen att hela hans ras är borta, ganska känslomässigt.

Min punkt är, när han ser att Jor-El är redo att gå på avstånd, är han förvånad och det är när Jor-El får honom - medan Zod är obalanserad. Han skulle inte kunna göra det i en öppen situation som beviljades.

Och vad sägs om den andra scenen när Jor-El flydde medan han fängslades. Han tar tre killar med bara en blixt som distraktion . Jor-El är ganska dålig och den här scenen hölls av en anledning - för att rensa din specifika tvivel. Jor-El var mycket skicklig i strid, men inte lika bra som Zod.

Jag håller inte med dig, han slog inte helt Zod. Zod var bara nere i en minut och lanseringen gjordes. Det var orättvist verkligen. Två mot en. En arbetar lanseringen och en som bekämpar Zod.

    
svaret ges 19.06.2013 02:54
2

Samtyckt, Zod föddes och uppvuxen för att vara en krigare. Medan Jor-El var en intellektuell. Oavsett vilken man är född, skapar en drastisk situation en krigare ur varje varelse. Jor-El krävde drastiska åtgärder för att undvika att fånga och bekämpa den allmänna. Medan Zod var motvillig och mer fokuserad på hämtningen av codexen. Han hade respekt för Jor-El och ville inte besegra eller döda honom. Hans syfte var att försöka övertyga Jor-El att komma överens med hans vision. I slutet, när codex skickades till jorden, dödade Zod äntligen Jor-El. Bara för att Zod blev slagen ett par gånger, det gör honom inte svag. Zod kunde lätt ha skickat några soldater för att hämta eller ta något stöd med honom. Men han gick ensam och kände till risken och kravet på situationen för lite takt.

    
svaret ges 22.06.2013 19:08
1

Jor-El är en militärvetenskaplig mest sannolikt och Jor-El i Superman: Den animerade serien sparkade också en hel del röv.

    
svaret ges 05.05.2018 02:52
0

På en scen lämnar de ganska tydligt att de var kompisar, troligen i armén, hade han ens en taktisk kroppspansar. För det sättet som han kämpar mot Zod är det klart att han hade militärkampsträning, är Zod förmodligen som många andra överordnade officerare som är svåra till hands för att utföra stridsutbildning och lita mycket på vapen.

    
svaret ges 05.09.2015 17:08