Reparation / Byte av betongstråleutbyggnadsmaterial

0

Jag har flera expansionsfogar i mitt hem konkreta trottoarer som behöver repareras / fyllas på. Det finns mycket information om detta på Internet ... för mycket faktiskt. Jag kan inte avgöra från onlineforskning om det är mest lämpligt att använda asfaltimpregnerad filt / fiberbräda för detta, eller om skumstödstången och Sika-flex är vad som krävs (eller bästa lösningen). Områden som ska repareras är ungefär 1 / 2-3 / 4 tum breda, 4 fot långa och 4 tum djupa (dvs ganska typiska).

Jag föredrar utseendet på fiberplattan; om jag bestämmer mig för att följa med det, är jag inte säker på hur bäst det är att fixa eller "limma" det på plats?

    
uppsättning mblatz01 04.12.2017 22:08

1 svar

0

Det spelar ingen roll vad materialet är så länge det förhindrar styva material, som sand och is, från att ockupera rymden. Tänk inte över det.

Om du går med fiberplatta, skulle jag inte oroa mig för att binda den på plats. Asfalten kommer att göra det i viss utsträckning, men friktion kommer att göra det mesta av arbetet. Nackdelen med fiberplatta är i limning - det kanske inte passar exakt som det gjorde när betongen hälldes.

    
svaret ges 08.12.2017 21:59