frozen nötkött

2

Jag tina fryst nötkött i kylskåp över natten. Jag tog det ut nästa eftermiddag och gjorde spaghetti sås med den. Malt nötkött hade en fryst som smak för den. Ingen form eller missfärgning uppstod men bara en konstig frusen smak. Vad kan jag göra nästa gång för att ta bort den gamla frusna smaken?

    
uppsättning wendy collins 02.05.2015 21:45

5 svar

4

"Frostliknande smak" får mig att tro att det kanske inte har blivit ordentligt förpackat / förseglat och samlat omedelbara smaker från frysen och / eller lyckats bli frysad.

Jag vet inte på något sätt som kommer att "fixa" att om det redan har hänt - förebyggande är nyckeln. Du kan bara försöka använda den i högkryddade rätter, om du gillar mycket kryddade rätter alls, men det fixar inte riktigt det, det maskerar bara det något.

    
svaret ges 03.05.2015 03:37
0

Det är kampen ... medan färskt alltid är bäst för smak, förstår jag fullständigt behovet av att frysa kött ... Jag vet många människor som använder plastfolie eller aluminiumfolie för att sätta in burgare genom pundet och springa in i samma fråga. Personligen tenderar jag alltid att bryta mina i ziplock stil väskor ... Jag går igenom fler väskor på det här sättet än normalt, men det verkar fungera riktigt bra när jag har yo frysa kött

    
svaret ges 04.05.2015 13:39
0

Det enda sättet köttet inte kommer att ha smak efter att ha frysts är om det inte hade smak för att börja med eller var fritt bränt / ej förseglat.

    
svaret ges 05.05.2015 17:30
0

Jag förstår att du säger att frysningen av redan kokt nötkött medförde en smakändring när du försökte använda den igen. Jag har en bra mängd skivat rostat nötkött, kvar från ett bröllop, som jag frös (ordentligt i frysar ziploc påsar.) Min familj njuter inte av smaken som resulterar heller. Hittills böjer jag bara två idéer som kan hjälpa till: (1) sakta laga det i en krukgryta, eftersom den metoden smälter kryddsmak i köttet och (2) använder den i en mycket kryddig maträtt. Detta kan fungera, och jag minns specifikt med fruset nötkött i kryddig Texas-stil chili i det förflutna, vilket var bättre, men fortfarande inte riktigt som att börja skålen med färskt nötkött. Att hitta lösningen sparar mig mycket pengar, så jag ska fortsätta titta ...

    
svaret ges 20.07.2017 21:38
0

Tricket tillåter inte den "frusna smaken" att komma in i köttet i första hand.

Du bör vakuum täta köttet och placera det på det kallaste stället i frysen, så att frysprocessen sker så fort som möjligt, det kommer att förhindra den "frysta smaken".

    
svaret ges 20.07.2017 21:57