Vad är en sås kurs?

5

Enligt artikeln på Hela kursen middagar på Wikipedia, den tredje kursen av en five course meal är "sås":

 • Entrée
 • Main Course
 • Sauce
 • Dessert
 • Cigars
 • Jag har problem med att hitta vad exakt det här är och hur man gör en sås till en kurs. Vilken typ av sås är det? Finns det något annat tjänat med det, eller är det bara krukor och skedar? Annat än Nachos och Salsa kan jag inte bilda det, och det låter inte som en häftning med god mat.

      
  uppsättning MrLore 13.04.2017 20:59

  3 svar

  10

  Det är nästan säkert gjort upp. En användare som inte har redigerat något annat på Wikipedia lade till det i denna revision . Det har varit en hel del annan vandalism i hela historien , en del av det fångas och återvänder, vissa inte.

  Cigarrer har lagts till i denna översyn av en anonym användare, och någon aktiverade det till hjälp (snarare än att återvända, suck) i denna översyn .

  Utan några citerade källor är det ganska svårt att berätta vilken version av fem-rätters måltiden detta skulle vara men för vad det är värt, före "sås" och "cigarrer" -vandalism var kurser soppa, fisk , huvudrätt, efterrätt och ost, vilket låter ganska vettigt för mig.

      
  svaret ges 14.04.2017 00:13
  1

  Eftersom cigarrer är på menyn, skulle jag gissa sås är slang för en cocktail / alkohol. Mer kontext skulle definitivt hjälpa till, dock.

      
  svaret ges 13.04.2017 23:57
  0

  Jag tycker att det är en typ av typsnitt för "sallad". Kanske skrev det någonstans i oläslig (kanske till och med kursiv) handstil eller något, och så kom det in där.

      
  svaret ges 14.04.2017 00:05