Olda tv-serie om en saknad pojke som pratar med föräldrarna genom sin bild på mjölklåda

14

Jag har sett detta på TV på mitten av 00-talet, men showen kan vara äldre.

Plot jag minns:

  • En pojke saknas i någon slags alternativ värld
  • Det finns några "skräp män" i vita jumpsuits som samlar skräp och den här pojken döljer sig från dem
  • I den verkliga världen sitter han på mjölk kartongens avsnitt "Missing kids" och han kommunicerar på något sätt till sina föräldrar genom den här rutan.

Jag har fått höra att detta är Twilight Zone , men jag tittade noggrant på revolverna 1985 och 2002 och det var inte den här episoden (eller jag missade en episod) och jag tvivlar på att 1950-1960 showen skulle ha varit på TV i mitten av 00-talet.

Så är frågan - om det egentligen är The Twiligt Zone , vilken väckelse / säsong / episod är det? Om inte, vilken show kan det vara?

    
uppsättning Nikita Neganov 19.12.2018 05:49

1 svar

22

Det här hänger ihop med en episod av Eerie, Indiana - "The Lost Hour", där huvudpersonen, Marshall Teller (i serien, alla typer av konstiga saker händer i namnsstaden och han och hans vän Simon är två av de enda personer som betalar tillräckligt med uppmärksamhet att märka) på något sätt blir fångade i en version av staden tom utom för en saknad tjej om sin ålder, de syndiga skräpmanarna och en gammal mjölkman (som är antydd till vara en äldre Marshall på något sätt). Medan han är instängd i denna alternativa värld, visar hans ansikte på en mjölkkartong.

    
svaret ges 19.12.2018 07:47