Luggage lockers i Reno

8

Jag ska ha en 4 timmars överföring i Reno, Nevada, USA, från buss till tåg. Amtrak rapporterar att tågstationen har inga bagageförvaringsskåp . Greyhound har ingen information om tillgången på bagageförvaringsskåp . Finns det någon bagageförvaring vid eller nära antingen Greyhound eller Amtrak-stationen i Reno, Nevada, USA? Om inte, vilka andra alternativ har jag för att lagra bagage i flera timmar?

    
uppsättning gerrit 14.03.2013 13:40

1 svar

3

Det har blivit ganska svårt att hitta vänstra bagageutrymmen i transportcentra i USA, men du kan prata med bell receptionen på något större hotell och be dem att hålla påsar till dig. I ett stort hotell arbetar belldisken mer eller mindre oberoende av receptionen, och bryr sig inte för mycket om du är gäst på hotellet eller inte.

Du ska få en anspråkskontroll. Det finns vanligtvis ingen kostnad; Du är dock förväntad att tipsa clerken för att hämta dem från lagring när du kommer tillbaka, ett minimum på $ 1 per objekt ($ 2 eller mer på platser som New York eller Las Vegas).

Såvitt jag kan säga, accepterar Reno tågstationen inte längre bagage, men som Vince noterade i sin kommentar, har de flesta långdistans Amtrak-tåg en bagagebil och accepterar checked bagage . Du kommer inte att kunna hämta denna väska tills du når ditt resmål, men det kan därför inte vara ett svar på ditt behov.

    
svaret ges 14.03.2013 16:43