Assignment: Earth

1

Jag var upp sent i går kväll och kom över ST-TOS-uppdrag: Earth.

Jag missade de första minuterna av det och online googles har brutit mot vad jag vill veta.

Hur blev företaget kastat i tid till 1968? Jag trodde att det hela var ett misstag av något slag, men det verkade helt naturligt att de var tillbaka 1968 i den här episoden. De hade inte ens ett klipp av hur de kommer tillbaka till sin normala tid. Det var som en annan dag på kontoret.

Vad ger?!

    
uppsättning Chef Flambe 06.05.2012 06:43

3 svar

4

Det här var i öppningsprövning för avsnittet (med fetma) :

"Captain's log. Using the light-speed breakaway factor, the Enterprise has moved back through time to the 20th century. We are now in extended orbit around Earth, using our ship's deflector shields to remain unobserved. Our mission – historical research. We are monitoring Earth communications to find out how our planet survived desperate problems in the year 1968."

Så ja, de avsiktligt gick tillbaka i tiden. I TOS 1x21, I morgon är det igår , (episoden som de upptäckte den ljushastighetsbrytande versionen av tidsresor), de räknade också ut hur man vänder om det.

Förmodligen antog de att tittarna skulle veta att de använde samma metod för att återvända till sin egen tid, och störde inte att lägga den i episoden. Tilldelningsjorden är episod 2x26, över en säsong senare.

    
svaret ges 06.05.2012 06:59
3

Den sista episoden av den andra säsongen: Uppdrag Earth gjorde dubbelt arbete som en episod av Star Trek och piloten i en annan serie snurrar av med namnet Assignment Earth.

The show would have featured actor Robert Lansing as Gary Seven, a futuristic "James Bond," as the lead character. The episode stars Teri Garr as Roberta Lincoln, who would have been a co-star in the series, had it continued on its own. --Wikipedia

Den underliga delen av detta avsnitt var det faktum att fartyget gjorde "historisk forskning" genom att resa tillbaka i tiden! De pratar om det faktiskt som om det var något de gjorde varje dag.

Slingshot-effekten var inte ens SHOWN. Showen öppnar med dem i det förflutna avlyssande Gary Sevens solsystem varierade transportörstråle!

De gav också en rop ut till sonisk skruvmejsel. Det är hur Gary 7 flyr från briggen.

    
svaret ges 06.05.2012 07:01
1

Jag tror att det här kommer troligen att bli stängt som allmän referens, eftersom svaret är tillgängligt på Wikipedia.

Denna episod gjordes som inledningen till en avsedd spin-off-serie. Gary 7, hans katt och Teri Garrs karaktär skulle gå vidare till sin egen show, så tonvikten var på att ställa upp det, inte på Kirk / Spock / etc. ha äventyr.

I Kirks loggdiktation säger han bara något som "vi använde en gravitationslång manövrering för att gå tillbaka i tid för att undersöka ..." och som ni sa bröt de inte ens att de gick tillbaka till sin rätta tid.

    
svaret ges 06.05.2012 06:53