Vår multiversen existera i MCU?

9

I Doctor Strange (2016) hänvisar Ancient One till "Multiverse". Men hon talar bara om de olika dimensionerna i ett universum (Earth - 19999 eller MCU) och inte själva Multiverse. Sedan vardagsrummet också introducerades i filmen finns multiversen. Betyder det att den forntida (eller till och med agamotto) inte vet om multiversen?

Jag har inte läst några serier men jag älskar de nya filmerna av Marvel Studios. Jag såg just Doctor Strange och läste den här artikeln .

    
uppsättning Mr.MCU 27.02.2017 10:01

3 svar

2

MCU är ett universum som ingår i multiverse. Det är parallellt med Howard the Ducks univers (som var i Galaxens väktare). Det är också parallellt med det stora tecknade universum, X-Men-filmuniverset, X-Men-tecknet, universum (och i princip alla andra i Marvel-wiki).

Parallellt universum existerar oberoende av varandra. Kom ihåg att Infinity Stones kom från någon annan del av Multiverse. De introducerade tanken i Doctor Strange så att tittarna kommer att ha åtminstone en aning om vad som händer om de startar om hela franchisen, eller till exempel får de mutantkaraktärerna filmrättigheter tillbaka, har X-Men-berättelserna en hel del intern historia , så om de får rättigheterna tillbaka, kan de antingen få början på mutanter att dyka upp och orsaka många förändringar i backstories som Magneto, som har gjort sin mycket offentliga sak i årtionden.

Annars skulle de kunna förklara hur ingen ens hade hört talas om miljontals mutanta tecken, så jag skulle satsa på att de antingen skulle återställa hela universum så att det fanns mutanter hela tiden, eller de skulle påminna dem tittarna på multiversen, och de befintliga mutanterna kommer över från sitt nuvarande Fox-ägda universum, spelade även av samma aktörer.

    
svaret ges 29.10.2017 12:47
0

Yes.By default är varje enskild media som är anpassad från fantastiska komiker existerande i Marvel Multiverse. Det är bara det, för det är så stort att det finns stora bitar av multiversen som aldrig interagerar med några andra delar av det.

    
svaret ges 13.02.2018 19:07
-4

Ingen flera vers finns inte i MCU men den finns i Marvel Comics. I läkare konstigt var det tidsresor inte flera vers, flera vers betyder en annan jord eller planet med samma karaktärer med olika livssituationer och positioner, medan tidsresor är tidsvärden inom samma tidslinje och inom samma universum. Så till och med till Spider-Man Homecoming finns det ingen multi-vers i MCU.

    
svaret ges 29.09.2017 12:41