Var kan man observera Crossrail Skulls?

13

Något relaterat till denna fråga: Sgian Dubh under Londons sociala säsong, måste du kontrollera det överallt? kommer det att finnas en konstant ström av gäster in och ut i ca 2 - 2 1/2 månader . Att vara årliga besökare, de flesta vet redan London från en lång tid tillbaka. Jag tycker att det skulle vara bra att hänvisa dem till att se något som upptäckts senare.

"Crossrail" är ett projekt för att bygga en modern järnvägsförbindelse som sträcker sig från öst till väst och sträcker sig från Bucks till Essex. Under utgrävningen fann arbetarna något som en ossuary, men innehöll bara skallar (därav namnet " Crossrail Skulls ). Den aktuella teorin är att skallen en gång tillhör gladiatorer eller romerska soldater som blivit halshuggade.

Forskningen gjordes tidigare i år av Museum of London Archaeology (MOLA), men denna institution gör utgrävning och forskning och är inte ett korrekt museum i den vanliga definitionen av ordet.

Så var är de? Var kan någon gå och se dem? Jag har Googled hög och låg utan framgång.

Fråga: Var kan någon se Crossrail Skulls?

    
uppsättning Gayot Fow 24.10.2016 19:01

1 svar

6

Crossrail Skulls visas inte för närvarande för allmänheten, så nej, du kommer inte att kunna ta dina gäster att se dem under Londons sociala säsong.

Som @mkennedy och @AE kommenterade, utställs en utställning som löper från den 10 februari 2017 till den 3 september 2017 som täcker Crossrails arkeologi på Museum of London Docklands och kommer att innehålla:

  • Prehistoric flints found in North Woolwich, showing evidence for Mesolithic tool making 8,000 years ago
  • Tudor bowling ball found at the site of the Tudor King John’s Court manor house in Stepney Green
  • Roman iron horse shoes found near Liverpool Street Station
  • Medieval animal bone skates found near Liverpool Street Station
  • Late 19th century ginger and jam jars from the site of the Crosse & Blackwell bottling factory near Tottenham Court Road station
  • Human remains including one of the skeletons found near Liverpool Street Station from the 17th century Bedlam cemetery, which aDNA has shown died from the Plague.
    
svaret ges 19.12.2016 17:05