Hångar upp stora whiteboard i hyresfastigheter

1

Så mina rum och jag har en stor whiteboard för att studera, det mäter 1800x900mm och har en rostfri stålgräns och baksida. På ett gissning är det lätt 20 kg, och vi har för tillfället en ganska ad hoc och osäker inställning, som ni kan se.

Vi skulle verkligen uppskatta några idéer om hur du lägger på eller stöder det på ögonivå med något annat.

Redigera: Should'be klargjort, eftersom det här är en hyra egendom, kan vi inte borra någonting i väggarna!

Dubbelredigering: Måste kolla med vår markägare före borrning, men borrning och sedan sättning kan vara ett alternativ.

Cheers!

    
uppsättning Adrian Hindes 19.04.2017 11:41

4 svar

1

Köp en liten buffé eller soffbord billigt - Köp två metallplattor eller till och med en 6 fot lång 1 x trä -

Montera den plana staven eller 1x på soffbordet som monteringsstavar för din whiteboard. placera vitbordet ovanpå soffbordet upp mot monteringen 1 x montera den vita kartongen till 1x du är klar. placera den mot väggen och studera tills du släpper ... eller tills du har fått tillräckligt med koffein för att hålla dig kvar en vecka .. :-)

    
svaret ges 19.04.2017 21:31
1

Handla eller sök efter "spännpinne" eller "fjäderpinne". Dessa kan fås med hål för montering av kapphakar, hyllor etc. Två av dessa kan tryckas i drift för att hålla tavlan, och du kan till och med lägga till en markeringsfack.

    
svaret ges 19.04.2017 23:13
0

Jag tror att det enklaste sättet att ta itu med detta, skulle vara:

 • Köp tvådimensionella timmerbrädor i ett hemförbättringscenter (90x45mm eller liknande)
 • Notera dessa brädor efter behov (om du har basplattor på väggen), så brädorna kan placeras vertikalt, spola med väggen.
 • Fäst dem som två "ben" på brädet (så all vikt överförs till golvet, inte till väggen).
 • Fäst benen mot väggen med kraftig dubbelsidig tejp. Den här tejpen hindrar bara brädan från att tippa över, eftersom huvuddelen av belastningen ligger på benen.
 • svaret ges 19.04.2017 15:24
  0

  Redigera: Jag lade upp mitt svar innan klargörandet av att väggarna är konkreta. När du skruvar in i betong måste du först lägga till ett lämpligt ankare. Du kan noga fylla hålen med epoxi när du går ut.

  Det finns ett par alternativ, vilka båda kommer att vara väldigt starka eftersom whiteboarden är så stor.

  Häng tavlan som en vanlig bild

  Borra en skruv i minst 3 hakar (lämnar huvudet ca 1/8 "från väggen) och häng whiteboarden från dem. Det finns olika sätt att hänga tavlan:

 • Du kan fästa vanlig bildtråd på baksidan och vila på skruvhålen. Detta kommer att lägga mycket stress på sidorna av ramen, så om du går denna rutt se till att ramen är robust.
 • Du kan få några alternativa bildhängare (de trekantiga krokarna under bildkabelns spole eller de halvcirkelformiga krokarna nedanför, eller den långa baren med sågsidans sidor mot den övre vänstra bilden nedan) och häng dem från skruvhuvudena. Detta kommer att lägga på stress på toppen av ramen
 • Fästtavlandirektpåväggen

  Dukanborragenomwhiteboardensmetallram(ellerbyggaenträram)ochskruvadendirektpåtapparna.Bifogabådetoppochbottenavramen,påminst3platserlängswhiteboardenslängd.

  Enhybridmetod

  FästnågraJ-kroktypfästen(visastillhögeromdemässingsfärgadekrokarnaibildenovan)tillväggenochvilalängstnedpåwhiteboardenpådemochsäkrasedantoppenpåväggenmedS-klipp(visaspånedreradenibildenovan).Alternativkanvaraspegelklämmor,skruvargenomramen,bildhängandekrokar,etc.


  Iallafallbifogardufleradubbarsomgermycketstabilitet.

  Närdugårut,tabarabortskruvarnaochfyllihålenmedlitespackle.DettabetraktassomvanligtslitagepåuthyrningideflestastateriUSA,menintesäkertomandraländer.

  Bildtasfrån Home Depot som ett exempel, inte en godkännande.

      
  svaret ges 19.04.2017 15:22