Could HYDRA ha dödat Bruce Banner?

14

I Captain America: Winter Soldier hade HYDRA en plan som verkade bra på papper, men jag undrade hur skulle de hantera Hulk?

Vi vet från Avengers att konventionella vapen (t ex hans självmordsförsök) eller de utomjordiska vapen som används av Chitauri inte kunde döda honom. Hade SHIELD eller HYDRA några specialiserade vapen för att neutralisera eller döda Hulk?

Om de inte kunde döda honom, hade de någon annan plan att innehålla honom?

    
uppsättning Andy 11.04.2014 19:21

2 svar

17

Det finns åtminstone en lösning som jag kan tänka på medan jag håller fast vid den filmiska universenkanonen.

Med SHIELD, SHIELD och därför har HYDRA tillgång till rymdresor och raketer. Även om han antar att han inte kan dödas, om HYDRA kan lansera honom i rymden, förmodligen via knep eller någon form av tillfällig återhållsamhet, skulle han bli tillräckligt neutraliserad. (Jag tvivlar på att det skulle vara för svårt att övertyga en vetenskapsman om att gå in i rymden, och om de fortfarande var under skenet av SHIELD kunde de bara hävda att det var något slags uppdrag) Oavsett hur stark eller oförstörbar du är kan du inte gör mycket om flytande i vakuum. Självklart kan detta eller kanske inte ha varit HYDRAs plan men de hade tillgång till nödvändiga resurser.

Tydligen har lösningen "Skicka till rymden" använts under minst en komisk båge, "Planet Hulk"

    
svaret ges 11.04.2014 21:42
-4
Hulk har skickats in i rymden, till helvetet, kastat i svarta hål, flera dimensioner etc, etc. Jag föreställer mig att han kunde tundra sin väg ut ur de flesta situationer och eftersom han är så otroligt vapen, skulle han inte vara kvar i rymden för länge. Jag är säker på att Betty, Rick eller hans barn skulle leta efter honom.

    
svaret ges 19.05.2014 20:23