Vad hände med Dr. Lou?

2

I Project Almanac , efter att David försökt "fixa" något återvänder han till hitta saker drastiskt förändrade. En av de saker som tycktes vara nyfiken på mig var Dr Lou, som gick genom lobbyn med en låda av vad som tycktes vara hans personliga ägodelar, och David frågar honom vart han går, som Dr. Lou svarar (eller något liknande till):

No need to be such a smartass, Mr. Raskin.

Jag tog detta för att betyda att något David gjorde att Dr. Lou blev avfyrade. Gruppen kunde spåra alla andra skillnader till ett par specifika händelser, och vi ser att de gör det här. Men finns det någon information om vad som hände med Dr. Lou?

    
uppsättning Dave Johnson 02.01.2016 00:12

2 svar

1

Jag tror att hela poängen var att det fanns massor av skillnader i tidslinjen som tecknen inte kunde förklara: att ha fler anhängare på Instagram, som är en del av den "coola" klicken, etc.

Tecknen kan inte spåra orsaken och effekten av allt som ändrats, och eftersom vi bara ser verkligen vad tecknen ser, gör vi inte heller.

    
svaret ges 10.09.2017 07:45
1

När David ändrar förflutet, närmare bestämt händelserna i Lollapalooza, orsakade det förändringar i andra händelser och nya händelser att hända. Gilla -

  • David blev förvånad över att hans mamma gick ut för intervjuer.
  • Sarah Nathan bror blev skadad, kunde därför inte spela i basketspelet.
  • Sarah Nathan grät sedan hennes pappa som var piloten, dog i flygkraschen.
  • Skogsbränder.
  • David frågar Dr.Lou vart han ska, som Dr Lou svarar -

    Don't be a wiseass, David.

David är uppenbarligen överraskad för att han inte förväntade sig Lous reaktion på det sättet. Men det nämns inte längre varför Dr Lou reagerade på så sätt till David. Adam och Quinn förklarar emellertid det som helhet om varför det finns olika förändringar i den nuvarande verkligheten.

Det är på grund av de krusningseffekter de orsakade när de besökte Lollapalooza, och mer med Davids lilla ensamma resa till det förflutna så att han kunde vara med Jessie. Men David är inte redo att acceptera detta och ångra sina misstag, eftersom det skulle leda till att han förlorade Jessie.

Utöver detta nämns inte mer om varför Dr Lou reagerade på det sätt han gjorde. Möjligen, den nya verklighetens David gjorde någonting för honom att få sparken, eller Lou är bara irriterad med David av någon anledning.

    
svaret ges 10.09.2017 12:22