How kan min thailändska fru få ett brittiskt visum?

2

Jag är en brittisk medborgare. Min thailändska fru och jag har varit gift i 2 år. Hon har varit i Förenade kungariket på en Visitor Visum (november 2017 till maj 2018). Sedan dess har hennes viseringsansökningar vägrats tre gånger (två var för visum för besökare, en var för en lång vistelse). Vad kan vi göra nu?

    
uppsättning adrian foad 06.12.2018 23:31

1 svar

5

Som brittisk medborgare kan du säkert få din fru att vara med dig på lång sikt, men det är inte lämpligt att försöka göra på ett visum med visumvisare. För ett år sedan, i din november 2017 fråga , angav du att hon just hade kommit och skulle förbli en hel sex månader, per viseringens giltighetsperiod.

Din fråga idag föreslår att hon omedelbart efter att ha lämnat Förenade kungariket ansökte om visum för Standard Visitor, gjorde tre ansökningar, frågade två gånger om sex månader och en gång för en längre giltighetsperiod. Alla tre nekades, och tre avslag på så kort tid kan sätta henne i fara för att få ett förbud. (Och om 6 månaders vistelse var längre än vad hon bad om när hon ansökte, det kan också ha räknats mot henne.)

Sluta använda. Efter tre avslag är det osannolikt att hon skulle få ett besökarvisum.

Om planen är att hon ska gå med i Storbritannien, skulle den rätta vägen vara genom avveckling. Gå igenom dessa frågor för att ta reda på om hon kan ansöka om att bosätta sig i Storbritannien ; Det kommer att indikera vad du och hon skulle behöva göra.

Det kan hjälpa till att söka hjälp av en invandringsrådgivare. Förenade kungariket reglerar och registrerar dem som lagligt kan erbjuda sådana råd och tjänster (rådgivare, advokater, advokater och medlemmar i godkända yrkesorganisationer). Här finns resurser för att hitta vägledning:

svaret ges 07.12.2018 02:58