SEVIS slutförd (examen) kan avslutas [stängd]

1

Jag har nyligen examen med kandidatexamen i september 24,2018. Jag visste inte att jag hade en grace period på 60 dagar att antingen ansöka om att välja eller överföra till ett annat college. (Men jag hade ansökt på högskolor för mästare för våren). De högskolor jag tillämpade hade sina semestrar igång, så kanske de försenade min ansökningsgranskning.

Jag fick nyligen godkännande från 2 högskolor, gick tillbaka till tidigare college för överföring bara för att veta att min SEVIS slutfördes automatiskt (överskridande graceperioden). Jag ansöker om återinställning på en vecka. Det har inte varit mer än 5 månader. Eftersom jag bara har 2 alternativ kvar, dvs. resa utanför och återvända 2. återinställning. Jag tänker på att använda båda.

Så är frågan: Kan jag ansöka om Kanada som turist (för kort resa) eller till och med som student (om möjligt)? Vilka är mina möjligheter att få visum? (Förbjudande Visum Jag oroar mig för att ansöka också, eftersom Kanada och USA delar statusen, kan de kanadensiska myndigheterna veta att min SEVIS är klar och jag har några månader olaglig närvaro). Finns det några chanser? Vilken hjälp som helst kommer att uppskattas mycket.

    
uppsättning Oneplus Five 26.01.2019 20:25

0 svar