Single switch styr GFCI uttag och ljus

0

Min mamma bor i en äldre bostadsbyggnad. Byggnaden och dess ledningar är minst 40 år gamla. Hennes badrum har en brytare som styr både en GFCI utlopp (topp och botten) och spegel ljus. Därför fungerar det nattlampa som är anslutet till GFCI-uttaget endast när spegelljusen slås på. Om spegellysen är avstängd, fungerar inte nattlampan. Hur dumt! Jag vill att nattljuset ska fungera även om spegellysen är avstängd. Lägenheten "elektriker" säger att problemet inte kan lösas utan att rippa ut väggarna. Kan det vara sant? Om inte, hur gör jag ändringar i GFCI och / eller strömbrytaren så att ett nattljus kan användas som det var tänkt? Det finns inga andra lampor eller utlopp i badrummet.

    
uppsättning Aaron 07.07.2017 00:06

2 svar

0

Lägenheten "elektriker" är korrekt.

Mataren för behållaren går genom strömbrytaren. Förmodligen blir saker inte kvar när någon har lämnat rummet. Jag håller med om att det inte är det som ska vara men du kan inte ändra det.

Du kan byta strömbrytare (eller byta "elektrikeren" den) med en tänd strömbrytare eller en kombinationsknapp / behållare som detta och koppla behållaren alltid varmt som det borde vara. (Den tända strömbrytaren lyser när strömbrytaren är avstängd.)

Hur som helst kan du få ett nattljus.

Lycka till och vara säker!

    
svaret ges 07.07.2017 11:59
0

Det enda du kan göra är att lägga till ett nytt GFCI under strömbrytaren eller använd en kombinations-GFCI / Switch bara för nattlampan. Var säker och få tillstånd från husets elektriker eller få honom att göra det.

    
svaret ges 07.07.2017 22:03