A Starfleet officer går in i Quarks [duplicat]

18

... och försöker köpa en drink.

Från Du är hjärtligt inbjuden , Säsong 6, Episod 7 :

QUARK: Well then, you have my sympathies and the first round of drinks is on the house.
JAKE: Really?
QUARK: No. It's a figure of speech.

Om Quark tar ut kunder på sin bar - trots att jag aldrig sett Quark samla pengar i baren, har han varit känd att räkna med guldpressad latina efter timmar ( Quarkhuset , Säsong 3, Episod 3) - hur dricker Starfleet officerarna?

Om United Federation of Planets (officiellt) inte har någon valuta, vad betalar de för sina drycker med?

    
uppsättning CamelBlues 19.07.2012 06:04

2 svar

5

Jag skulle säga att de skulle använda Federation Credits (det här kanske inte är det officiella namnet för det) till betala för drycker och varor på Promenaden. I minst två episoder (kroppsdelar och ta mig till Holosuite) accepterade Quark krediter som betalning. Kanske är det en elektronisk överföring och det är därför vi inte rutinmässigt ser en fysisk utbyte av pengar.

    
svaret ges 19.07.2012 21:12
3

De betalar ibland med Gold Pressed Latin. Det är Quarks favoritvaluta, och även Starfleet-officerare verkar ha några. Vad beträffar varför vi sällan (för att jag är säker på att jag har sett betalningssamling) ser kundens betalning, hur ofta ser vi det i Cheers, vilket sker huvudsakligen i en bar? Jag tycker att det här är en av de saker som TV-program kan gå ut, eftersom publikens sinne helt enkelt antar att det händer.

    
svaret ges 19.07.2012 21:52