Naturliga / fria komposteringsliner

1

Jag bor i ett område där vi har kommunal kompostering, så det är ganska vanligt att varje hus har två kompostbåtar: en lång grön (ca en meter lång) och en mindre, spånliknande. De hämtar kompostkvarnar varje vecka. (Det blir deponi).

Jag förstår att det är möjligt att köpa kompostkorgar; men jag vill inte spendera mer pengar, eftersom kompostering är en sådan vanlig verksamhet. Vad är några fria naturliga material som jag kan använda för att ställa in mina kompostkorgar med?

Jag skulle också vilja minimera behovet av att tvätta kompostfacken. Så för närvarande försöker jag linja dem med tidningen; men detta kräver fortfarande att man sätter komposterbart material inuti en plastpåse och överför den natten innan den hämtas. Finns det ett bättre tillvägagångssätt?

    
uppsättning ashes999 24.04.2011 19:22

2 svar

2

Du kan använda något biologiskt nedbrytbart material för detta ändamål, inklusive ogräs, gräsklipp, tidningar, servetter, pizzaskrin, kartong, hö och halm som har gått dåligt, träflis, träspån och sågspån.

    
svaret ges 24.04.2011 21:13
1

Jag tycker om tanken på att använda en potatisäck och lining den med tidningen eller något liknande. Inte 100% säker på att detta kommer att fungera, men det är värt ett skott jag skulle vilja säga. Låt oss veta hur det visar sig!

    
svaret ges 26.04.2011 15:19