How bra var Lord Voldemort vid Divination?

9

Jag ville veta det via den här frågan av mina. Men min uppfattning om citatet var fel där.

Hur som helst, finns det några kanonkällor som kan förklara / döma hur bra var den mörka herren i spådomens konst?

Det sägs vara en mycket svår konst att få rätt, som förklaras av Dumbledore till Harry i slutet av Book-3, och hur han blev imponerad av Prof, Trelawneys övergripande andra rätta förutsägelse i sin karriär.

Relaterat: Hur bra var Voldemort vid läsning sinnen?

    
uppsättning Dawny33 08.02.2016 13:05

2 svar

1

Sann siktar är mycket sällsynta, och Cassandra Trelawney (mormors stora mormor av Sybill Trelawney) var en sådan canonnly känd. Bara de med begåvade krafter (eller det så kallade inre ögat ) kan verkligen förutsäga framtiden. Så vi kan lätt konstatera att icke-begåvade personer (särskilt vars rötter inte spårar tillbaka till en begåvad) kommer inte att ha befogenhet att noggranna framtida förutsägelser.

Och så långt som vi vet hörde ingen av Voldemorts förfader till seerfamiljen (för att de var Slytherins och de ansåg dem mycket över alla att någonsin gifta sig med en gemensam häxa / trollkarl).

Därför, även om det inte kunde finnas en kanonbeständig, kan vi logiskt avleda att Voldemort inte hade några spetskompetenser. Fortfarande kanske du vill ta en liknande fråga som jag frågade som kan vara mer nära verkligheten:

Kan det ha varit lite "Seer" Blood in Harry Potter?

    
svaret ges 09.02.2016 16:52
0

Med tanke på att han förlitade sig så mycket på occlumency - verkar han ha omfamnat en annan gren av den liknande sidan av magi.

    
svaret ges 09.02.2016 06:02