Vad skrev Mike i Tinas födelsedagskort

17

I det första avsnittet av 4 th säsongen Better Call Saul frågas Mike om att skriva ett födelsedagskort till Tina, vad skrev Mike till henne? Jag förstår inte skrivandet.

    
uppsättning SIMEL 08.08.2018 11:10

2 svar

26

Mike skriver följande:

Reach for the
stars!
Barry H

Det är bara ett generiskt budskap, det finns ingen riktigt intressant information / påskägg här.

    
svaret ges 08.08.2018 11:53
1

Reach for the stars! Barry H

Den här fasen är faktiskt lite udda eller ironisk, eftersom det här inte är en vanlig fras som ses på ett vuxen födelsedagskort för kvinnor som redan är anställda.

Det är något som skulle vara vanligare på ett barns födelsedagskort, någon som examinerar från gymnasiet eller collagen och / eller någon som ändrar riktningar i livet, som att "nå för stjärnorna" handlar om att omfamna framtiden och förhoppningsvis hitta vad du letar efter. Det är inriktat mer på en skift eller förändring.

Med det sagt kan du använda denna fras på några sätt

  • Mike var ansiktsfull mot Tina, för att hon förmodligen fastnat på jobbet och har varit i arbetskraften en stund.
  • Han skrev det att tänka på sitt barnbarn och hennes framtid, vilket är en anledning till att han har tagit detta jobb.
  • Det finns en ironi i den här frasen om du ansöker om Mike själv (som om Mike verkligen skrev det till sig själv), för att han just har bytt riktningar i sitt eget liv genom att ta detta jobb och att vara optimistisk om sin egen framtid, när de flesta tittare redan känner till Myspets öde.
  • Bättre samtal Saul skifter denna säsong, eftersom den kommer närmare Breaking Bad .
  • svaret ges 18.08.2018 18:46