Är Rumpelstiltskin odödlig?

1

Är Rumplestiltskin odödlig förutom sin dolk? Eller är han dödlig men om du dödar honom med dolken får du Mörkens makt?

    
uppsättning ComicFan7794 07.12.2014 17:48

1 svar

2

Ja. I episoden Fall som just sände den 30 november bekräftade Rumplestiltskin i sin kommentar till Snow Queen att han är odödlig. För att han skulle använda det odödliga livet för att vara hennes fiende. Han använder det hotet att pruta med Snow Queen så att Belle och Henry kan lämna Storybrooke med honom för att undkomma den förbannelse hon ska kasta.

Wiki Episode Guide Säsong 4

Observera, i detta sammanhang betyder inte Immortal detsamma som Invulnerable. Ie. Vi har alltid vetat att dolkan inte bara kan användas för att styra den mörka Herren, utan att döda honom och överföra sina krafter. Det är därför han vill använda hatten för att ta bort den "kryptonit" svagheten.

För, som ComicFan7794 noterade, vet vi också att Dreamshade kan döda Rumplestiltskin. enligt "The Queen Is Dead" är femtonde episoden av säsong två ".

Om frågan är: "Kan Rumplestiltskin dödas av andra saker än dolkan, svaret är också" Ja "." Om frågan är, "kommer han inte att dö av ålderdom", då igen är det möjligt att svara "Ja", åtminstone som sagt direkt av Rumplestiltskin, förutsatt att han inte ljög när han sa att det bara var att försöka få ett avtal: -)

Jag tror att det skulle vara en öppen fråga utan kanonstöd för att veta om Rumplestiltskin / Gold skulle kunna leda till en sjukdom. Man kan tro med magi att han skulle kunna skydda sig mot ett sådant resultat.

Wikia Guide

    
svaret ges 07.12.2014 19:28