"Lord of the Rings" Tours i Nya Zeeland

17

Finns det några turer i Nya Zeeland baserat på platser där Ringenes Ringsfilmer gjordes?

    
uppsättning VMAtm 22.06.2011 00:11

8 svar

13

Jag har bara varit på ett par olika ställen, men Hobbiton var ganska coolt och jag skulle definitivt rekommendera det.

Du kan också ta en rundtur i Weta Studios i Wellington. Det är verkligen snyggt, och bäst av allt är det gratis.

Lycka till!

    
svaret ges 22.06.2011 00:44
13

Om du är villig att besöka filmningsplatser på egen hand, är LOTR Platsguiden trevligt.

Ofta kommer lokala researrangörer att täcka filmplatser i närheten eller till och med erbjuda specifika halvdagar eller dagsturer till mer avlägsen / svårare att nå platser. Om det finns något LOTR-relaterat att se i området kommer det alltid att finnas någon mer än villig att visa det för dig.

    
svaret ges 22.06.2011 00:16
7

Om du går in på vandring (eller trampar när vi kallar det här) kan jag varmt rekommendera att du kommer av vägen och in i vår backcountry. Du kommer att belönas med majestätisk landskap samtidigt som du tar dig till Lord of the Rings platser samtidigt. Landet har en serie av främsta "stora promenader" som beskrivs på avdelningen för bevarande hemsida .

Till exempel är Tongariro Crossing allmänt ansedd att vara Nya Zeelands bästa en dagars promenad och tar dig genom Mordor, som passerar mellan Mt Tongariro och Mt Ngauruhoe (Mt Doom).

Routeburnspåret är inte en LOTR-plats men det känns verkligen som om du är i filmen och Dart River Valley innan spåret börjar var scenen för Isengard. Spåret korsar södra Alperna och jag fann det helt fantastisk.

Medan dessa promenader inte är turer finns det företag som tar guidade promenader, men det finns inget som hindrar dig från att göra det själv. Var bara väl förberedd eftersom vårt väder (särskilt i alpina områden) kan förändras och bli farligt mycket snabbt.

En stor resurs är också turism Nya Zeelands webbplats . Om du söker den här platsen för "Lord of the Rings" hittar du en hel del researrangörer som besöker filmplatser.

    
svaret ges 07.07.2011 11:35
6

Det finns några faktiskt, men det mest kända är Ringenes ringen Tours , lämpligt namngiven. Medan Hobbiton är coolt för att se shireområdet är platserna på South Island överlägset mer spektakulära, särskilt i området runt Queenstown.

    
svaret ges 22.06.2011 08:46
3

Den här nya CnnGo-artikeln går djupt in i de nya turerna och alternativ som är tillgängliga för Lord of the Rings resenär i Nya Zeeland.

Från att besöka Hobbiton (Matamata), Mordor (Tongariro National Park), Rivendell (Wellywood), The Misty Mountains (The Remarkables) och mer, ingår även följande länkar och kontakter:

Se även:

svaret ges 13.06.2012 01:37
2

På resan rådgivare tycker jag att den högst rankade i är Twizel, största plats i NZ och är Gondor. Du kan läsa mer på Lord of the Rings Tour som skiljer sig från ovan nämnda webbplats.

    
svaret ges 05.07.2011 01:11
2

Jag är sen till festen men för någon som läser detta senare:

Att köra till Matamata från Auckland är ganska snabbt (ca 2 timmar) och att hitta informationscentret är ett enkelt sätt att besöka Hobbiton. Det finns broschyrer och hjälpsam personal i mitten som garanterar att du får prova Hobbit-ölen och köpa en replikring:).

Relaterad webbplats: länk

    
svaret ges 02.02.2016 10:11
0

Jag tror att du kan gå till Glenorchy där de flesta av krigsscenarier i herrens ringen är photoed

    
svaret ges 18.07.2016 04:00