How att berätta avstånd som reste med järnväg?

8

Jag planerar en lång järnvägsresa, och jag undrar vad avståndet (att vara) reste för en viss väg. Finns det någon webbplats där jag kan ta reda på detta, till exempel baserat på stationer som ingår i HAFAS och på HAFAS-rekommenderade rutter? Till exempel tar en resa från Berlin (Tyskland) till Inta (Ryssland) cirka tre dagar och passerar genom Tyskland, Polen, Vitryssland och Ryssland.

    
uppsättning gerrit 28.12.2018 11:03

3 svar

7

Det är oklart för mig var uppgifterna kommer från eller hur exakt det är, men Rome2Rio verkar ha avstånd för varje oändligt segment. För ditt exempel visar det Berlin-Moskva som 1152 miles, och Moskva-Inta som 1230 miles, med några miles av tunnelbanan över Moskva och en liten promenad också.

Från länk , klicka på alternativet "Nattåg, tåg" och expandera sedan varje segment.

    
svaret ges 02.01.2019 21:59
3

För nederländska järnvägar har nederländska språket Wikipedia en sida för varje järnväg; och varje sådan sida har en spårkarta, inklusive avstånd. Observera att dessa sidor är organiserade med järnvägar; En typisk tågväg kommer att resa över sektioner av en eller flera järnvägar. Så du kanske måste göra lite arbete för att hitta avståndet mellan två specifika stationer.

Den nederländska Wikipedia-sidan visar också tyska järnvägar med avstånd, och det gör också tyska språket Wikipedia , men jag vet inte om De har täckt alla tyska järnvägar. De kan också omfatta vissa järnvägar utanför Nederländerna / Tyskland, och så kan andra Wikipedia-sidor, men jag har inte kontrollerat.

    
svaret ges 28.12.2018 13:06
2

För tåg som är anslutna till och från Ryssland finns det väginformation på tutu.travel. Till exempel Route 018Á Nice → Moskva visar att avståndet som reste från Nice till Moskva är 2958 km (och passerar genom åtta länder).

    
svaret ges 17.01.2019 20:22