Var är alla föräldrarna i Harry Potter-filmerna? [stängd]

-4

En hel skola av barn till kamp i ett magiskt krig? Var är deras föräldrar? Behövs eleverna tillåtet att gå med i slaget?

    
uppsättning Lea 02.12.2014 15:43

2 svar

5

Frågan verkar som att den är baserad på vissa missuppfattningar, men jag har inte sett de senare filmerna så kanske det är den situation som presenteras i dem.

An entire school of children made to battle in a magical war?

Det var inte hela skolan, och de var inte "gjorda" för att slåss. Lärarna stannade för att slåss, och elever som var ålder (sjutton år gamla) fick välja om de kämpade i striden eller inte.

Where are their parents?

Förmodligen hemma i sömn - eller åtminstone försöker sova - med tanke på att det var mitt på natten. Många av dem skulle inte ha vetat någonting hände på Hogwarts tills deras evakuerade barn kom hemma hemma med nyheterna. Vid den punkten skulle de sannolikt inte kunna komma till striden på ett säkert sätt på grund av Death Eaters, jättar etc. omgivande grunderna och deras primära oro skulle sannolikt vara att stanna hos sina barn för att de skulle skyddas.

De som dykt upp gjorde det innan kampanjerna började, precis som de Hogwarts-studenter som inte var gamla nog att kämpa evakuerades. De var också de som hade nära band till Harry, Ron och Hermione genom att vara medlemmar i Phoenix-Dumbledores Armé, och hade mer direkta kommunikationsmedel för att lära sig om Voldemorts attack.

Did the students need permission slips to join the battle?

Som jag nämnde tidigare var det bara elever som var av ålder som var (skulle vara) kämpar i striden. Eftersom de är juridiskt ansedda vuxna i Trollkarlssamhället är det deras val att göra, med eller utan föräldrars överenskommelse eller tillstånd.

    
svaret ges 02.12.2014 16:25
-4

Hemma, okunnig om vad som händer eller på den ena sidan av kampen eller den andra. Kampen över Hogwarts varade högst ett par timmar. Föräldrarna som inte deltog i striderna fortsatte att skicka sina barn till skolan för att behålla illusionen att allt var bra. De var i grunden condesending till sina barns intelligens.

    
svaret ges 02.12.2014 15:50