Install GFCI-pluggen

2

Jag har installerat en GFCI outletpt och den visar grön men jag har ingen ström? Det finns fyra ledningar BLK / RED (hot) och 2 vita (Neutral). Jag ansluten den vita / Blk-linjen och vit / röd belastning. Det är på en dubbelbrytare men kan inte se något annat uttag i köket att det är anslutet också? Jag har provat olika kombinationer och allt jag får är tomt eller ett rött ljus? Thc CFCI är en Leviton smal design. Jag har ersatt 3 andra pluggar i köket, men de har bara 3 ledningar. Jag är så frustrerad. Snälla hjälp!

    
uppsättning Bob L 17.09.2016 20:43

3 svar

2

GFCI-installation skiljer sig från vanligt behållare.

En GFCI kan skydda andra icke-GFCI-behållare utöver sin egen. Använd en spänningstester för att bestämma varifrån strömmen kommer från. Den inkommande heta och neutrala (från samma kabel) ska anslutas till LINE-sidan på GFCI.

Denandrahetaochneutralatillandraicke-GFCI-behållareskaanslutastillLOAD-sidanavGFCI.Handbokenhartydligainstruktioner.Hittahandbokenfördinprodukt,enLevitonGFCImanualärlänkadnedansomreferens.

Ettutdragfrån Leviton-produktbulletin :

If a SmartlockPro GFCI is miswired during installation (line-load reversal) it cannot be reset. The green LED will be ON to indicate a line-load reversal. Once the GFCI is properly wired and can be reset, the LED acts as a power indicator that remains ON as long as the GFCI is operating correctly and providing power. Unlike some other designs that employ a one-time feature, Leviton’s line-load reversal protection is not lost or disabled after initial installation.

Se även installationsmanualen . Din produkthandbok kan skilja sig något.

    
svaret ges 18.09.2016 01:16
1

Ett steg i taget.

Förbind först kablarna till LINE sidan av GFCI.

För det andra, felsöka tills GFCI fungerar fullt ut normalt.

Tredje, koppla ledningarna till LOAD sidan.

För det fjärde, se till att allting fortfarande fungerar, inklusive de nedströms utlopp.

Eventuella behållare som förlorar strömmen mellan steg 1 och 3 kommer till slut att skyddas av detta GFCI. De behöver inte själva en GFCI. De behöver en klistermärke som säger "GFCI-skyddad".

Du kan få GFCI: s utfodring av fler GFCI: er om du verkligen vill ... Men det här betyder när en GFCI-resa reser, alla kommer att resa och du måste jaga för att hitta allt GFCI: n som slog ut innan du kan få ström tillbaka. Det blir väldigt irriterande.

    
svaret ges 19.09.2016 01:20
0

Kontrollera uttaget som du tagit bort och se om fliken mellan guldskruven har tagits bort. Det är vanligt att se / 3 tråd sprang till köksuttag från en dubbelbrytare. Syftet är att ge dig två separata kretsar på ett uttag. Om du testar spänning mellan den svarta och den röda ledningen och får 220 volt så är det så.

    
svaret ges 19.09.2016 06:03