Termiska kameror för AC-problem, särskilt mobiltelefontyper

1

Jag bor i SW Florida så energianvändning är till stor del luftkonditionering. Vår elräkning är mycket större än vad jag tror korrekt baserat på jämförelser med andra, men jag kan inte hitta något speciellt fel - jag försökte kolla mätaren med en "The Energy Detective", och det verkade rätt. Att kontrollera enskilda massor av enheter visade sig inget, jag tror att det är bara hur mycket AC-systemen kör.

Jag försöker få mitt huvud om vad som verkligen bidrar till AC energikostnader här nere. Jag har hört att vinden isolering är relativt mindre viktig än i kalla klimat, men att luftläckor är viktigare. Jag vet inte om det är sant. Jag kan se att jag har en hel del luftläckor (oförseglade elektriska hål, öppna väggar med ingen rubrik in i vinden som är dåligt fylld med isolering). Fixing ALL är ett stort jobb, så letar du efter ett sätt att berätta vad som är viktigast och ha en verklig effekt; om det kanske är något annat helt som väggar eller fönster.

Så ...

Värmekameratorns kamerakamera blir bättre och bättre. Jag frågar att detta inte blir en "vilken" men snarare en allmän fråga (eller två):

Är de värda ansträngningarna för att försöka spåra de värsta brottslingarna för korrigering? Eller är jag bättre med andra typer av tester (t ex ett trycktest med rök för att leta efter läckor)? Är dessa billiga de tillräckligt bra att använda, eller borde en punkt och hyra en professionell kvalitet?

Om de är värda insatsen (antingen cellanordningar eller uthyrning) finns det tekniker som kan vara bäst för att leta efter ineffektivitet, luftläckage etc.? Eller bara titta på insidan för rött, och ute och vind för blått?

    
uppsättning Linwood 04.06.2017 03:02

3 svar

1

Något att försöka först: Kontakta dig kraftföretag och ta reda på om de kommer att göra en granskning / utvärdering av ditt hem. Vårt energibolag ringde oss och frågade om vi ville ha en utvärdering. Entreprenören som gjorde det gjorde även några enkla förbättringar.

    
svaret ges 06.08.2017 03:20
0

Jag vet inte om det här kommer att hjälpa men låt mig ställa några frågor. Vi har vänner i Tampa och det här är saker de gjorde för att minska sina elräkningar.

  • Har du ventilationsfläktar på vinden för att ta bort överskottsvärmen?
  • Är A / C-kanalerna isolerade, både tillförsel och retur? Har du dubbelruta glas, eller är det singelruta? Dubbel är mycket bättre.
  • Skuggar du fönstren från den dagliga solen med ljusa gardiner eller markiser?
  • Ändrar du luftfiltret tillräckligt ofta? A / C-enheten ska servas av ett behörigt företag; fråga dina vänner och grannar för telefonnummer till deras tjänstemän. Du kan kanske köra en avfuktare för att minska fuktigheten, vilket gör att du kan ställa temperaturen högre och fortfarande vara bekväm.
  • Är din A / C-enhet ny eller gammal, effektiv eller inte?
  • Är spolarna, både inomhus och ute, rena? När du jämför dina elräkningar till andra, är ditt hus samma storlek, samma takhöjd, och byggd på samma sätt som de andra du försöker jämföra med.

En sista idé, om du har takfläktar som du kör, eftersom de flyttar luften i rummet, kommer du att kyla luften i hela rummet istället för de första 7-8 foten som du verkligen behöver svalna till håll dig cool. Om du har fans försök att stänga av dem och se om det hjälper.

Är din hettank el eller gas, och använder du mycket varmt vatten? Det här är alla frågor som jag skulle fråga mig om jag bodde i Florida. Jag föredrar inte ett mycket snyggare klimat.

Min 2 cent Hoppas det här hjälper !!!

    
svaret ges 04.06.2017 13:08
0

Några av de nyare gen 3 FLIR-kamerakamerorna är helt fantastiska. Pro-versionen är riktigt cool men jag är inte säker på om jag skulle rekommendera det till en hemmalag på grund av den mycket högre kostnaden. Den stora skillnaden och varför jag gick pro var upplösningen och den synliga bildöverläggningen var bättre (använd för att spåra elektriska hotspots). Jag måste kunna identifiera ledningar i mycket närhet till varandra. Båda har ett begränsat utbud och närmare ger bättre bilder. Med det sagt inom ~ 20 'titta på en luftkanal kommer du att kunna se en läcka. Också spårning av vattenläckor i taket kommer att vara nära nog med den lägre upplösningen. Så att svara på din fråga om pengar inte är ett problem, gå till pro finns det fler funktioner och bättre synliga verktyg för bildöverlagring. Jag tror att gen 3-basmodellen har bättre upplösning och mer känslighet än gen 2 pro, så om medel är begränsade kan du spara hundratals och fortfarande ha ett mycket bra verktyg med basmodellen. Se till att kolla in din telefons modell och recensionerna rekommenderar att du använder saker, hur adapteren passar och om telefonen låser upp med kamerans modell du vill ha, var några av de saker jag minns att se dåliga recensioner med några modeller / telefoner.

    
svaret ges 06.08.2017 04:33