Extending horisontellt urinalspolhandtag vertikalt

1

Vi har en urinal som används av små små barn där handtaget är för högt. Vi skulle vilja förlänga den så att den skulle kunna nås.

Min enda tanke är typ av ful och hackig - ett par dragkedjor, en kedja, nyckel- / splitringar och kanske något slags handtag.

Ett annat alternativ är att borra försiktigt ut handtaget (vertikalt) och sätta ett rostfritt stålöga genom det, sedan fästa en kedja, etc. Då kommer det åtminstone inte att glida och jag kan undvika de vackra zip-banden.

Jag skulle verkligen föredra en lösning utan hylla - det finns kanske en produkt som gör det för att göra handtaget handikapp tillgängligt. Jag har inte haft någon tur att söka.

Finns det en produkt (eller bättre förslag)?

    
uppsättning rrauenza 01.07.2016 22:48

2 svar

4

Det trevliga med barn är att de kommer att växa större och det här problemet kommer att eliminera sig själv (även om det här kommer att vara det minsta av dina bekymmer). Så, du behöver bara en tillfällig lösning.

Jag ser en klar plaströr med en inre diameter nära handtagets storlek. (En slangklämma kan användas om det behövs, för att hålla det från att komma undan.)

Om röret är rätt format, smörjs en gång med tvåltvål eller något liknande, det kan tvingas till änden av handtaget och när tvålen torkar kommer den att fästas tillräckligt bra för att stanna i sig. Röret kommer antagligen att komma på en rulle och ha en liten kurva åt det som kan användas för att kurva ner det för att ett litet barn ska nå. Annars kan en 90 ° montering läggas till för att få den till rätt position.

När barnet är tillräckligt högt kan röret försiktigt skötas med en rakhyvelkniv tills den avspeglar handtaget. Detta skulle då lämna handtaget oskadat.

Lycka till!

    
svaret ges 02.07.2016 02:40
5

Det bästa hacket är en som redan har konstruerats specifikt:

De gör fjärrknappar för dem, bilden är en av flera alternativ. Gå till en bra kommersiell VVS-butik och du borde kunna få mer info.

    
svaret ges 02.07.2016 07:35