How kan du svara på frågan med villkoren i Exam?

2

Spoilers framåt.

I 2009-filmen Exam måste deltagarna svara på en enkel fråga, men problemet är att de inte riktigt vet vad den frågan är, trots att den direkt presenterades för dem i början .

Nu är jag villig att förbise det faktum att chansen är att någon skulle ha sagt "Ja" till frågan i början, som i "Ja jag har en fråga (blah) (blah)". Vaktmästaren sa dock att kandidaterna inte kan kommunicera med honom så hur ska de svara på honom innan tiden löper ut? Att säga "Ja" eller "Nej" kommunicerar, är det inte?

    
uppsättning Alex 06.01.2019 09:48

2 svar

3

Saying "Yes" or "No" is communicating, is it not?

Ja, det är naturligtvis det kommunicerar.

Undersökaren / inspektören behöver ett svar på frågan, det är allt. Men han nämnde aldrig att han behövde det svaret inom den angivna tiden.

However, the invigilator said that you can't communicate with him so how are you supposed to give him the answer before time runs out?

Saken är först och främst att kandidaterna behöver veta vad frågan egentligen är. De behövde veta att " några frågor?" "var den enda frågan de behövde för att svara som de inte skulle veta om de inte kunde hitta den i papperet. Om de svarade på sina "några frågor" i första hand, skulle de ha diskvalificerat då och där på grund av regeln. Så, denna regel du kan inte prata med mig eller vakten var inställd för att se om kandidaterna var uppmärksamma och försiktiga med vad de gör.

Kan inte skriva på papper eller lämna rummet, så hur ska de svara? Självklart efter avslutad tentamen, när reglerna är över måste de svara frågan ansikte mot ansikte som i normalt scenario.

    
svaret ges 06.01.2019 12:16
0

Spectra har ett bra svar som fick mig att tänka.

Vi måste anta att du inte kan kommunicera med honom eller vaktnämnden men vi vet inte hur länge som Spectra påpekade. Klockan kan flyttas framåt eller bakåt vilket möjliggör oändlig tid för att räkna ut frågan. Men även när klockan går ut betyder det inte nödvändigtvis att spelet är över som påpekas av den tvetydiga avslutningen:

 • Vi ser aldrig klockslaget 0 (underförstått att den slutar med 1)
 • Blonde adresserar direkt grundaren inte tillsynsmannen
 • Därför var den enda slutsatsen jag kunde rita att reglerna fortfarande gäller i obestämd tid tills en kandidat ger svaret till grundaren och därigenom inte bryter mot de regler som anges.

  Förmodligen, om White inte gjorde döva, förstöra sitt papper och avlägsnas, skulle döv ha lämnat sina egna apparater för att återvända senare, vara den enda "kandidaten" för att göra det, vilket gör det klart att han är båda inblandade i spelet, och den som svarar på.

      
  svaret ges 07.01.2019 07:34
  Senaste kommentarerna

  Kan du inte bara säga att du har fått ett brev från Haas-Bioroid för att du ska skicka in testfrågan? Vilken typ av korruption eller tillfälle finns och kunde inte Haas-Bioroid-planen ta sig ur verksamhet, eftersom människor inte gillar Haas-Bioroid? Anonyma kodkonton (AKA PreCrime Team, Bob Buttar och Finau King) Vad är CoSec och resurser? Datorsäkerhet. Det kan innehålla klassificerade dokument, konfigurationer, ops-planer och andra objekt som rör sabotage, vare sig det är att fixa läckor, inkräktare... Läs mer