QF-16 vs Predator [stängd]

-5

Vad är de största skillnaderna mellan flygningen av, exempelvis en drone som Predator, jämfört med QF-16? Vad förändras så drastiskt i hanteringen av flygplanet för fjärrkontrollen? Är den ökade maxhastigheten och laddar det enda som gör att detta flyg är annorlunda?

    
uppsättning Raj 13.01.2016 06:37

2 svar

1

USAF har flygande stridsflygplan konverterat till måldroner i årtionden; kallar det nästa stora steg är några decennier för sent. Den bästa möjliga förklaringen skulle vara att buzz skapades i samband med att de beväpnade UAV-enheterna används i stridsåtgärder.

I strängaste bemärkelser är skillnaderna i de två plattformarna detsamma som det flygplan de är baserade på. QF-16 är baserad på ett stridsflygplan och som sådan leder bordet fördelar som manövrerbarhet, hastighet mm och motsvarande begränsningar. Å andra sidan är Predator (MQ-1) baserad på en rekognoseringsplattform och medför fördelar som uthållighet, tystnad etc., men begränsas av nyttolast och hastighet. Hanteringskvaliteten varierar därefter.

En annan dimension är användningen av erfarenheter som gjorts vid utformningen / driften av QF-16 vid utvecklingen av nästa generations stridsflygplan, vilket förväntas vara valfritt piloterat (till exempel utförs förflyttningstest på QF-16 av en pilot, som sedan lämnar flygplanet).

    
svaret ges 13.01.2016 07:46
0

En annan bedömning i skillnaden kan vara latens som diskuteras i den här frågan . Jag gissar bara att en måldrona skulle flyga från någonstans nära träningsplatsen. I motsats till en halv värld bort som rovdjuret.

    
svaret ges 13.01.2016 20:04