How kan jag gömma en avlopps Candy Cane?

2

Jag är på väg att köpa ett nybyggt hus och idag hade byggaren jobb på avloppet. När jag såg huset kunde jag inte tro att de placerade 3-4 "höga" Candy Cane "smack dab i mitten av gården. Det här förstör helt utseendet på huset och jag vet bara inte vad gör om det.

Om jag täcker upp det med en buske, falsk önskar bra eller något av den naturen så kommer det inte att se rätt eftersom det ligger i mitten / mitten av yttergården. Om det var på sidan så tror jag det skulle kunna fungera, men det är det inte.

Det enda jag kan tänka på är att repipera det någon annanstans eller kanske klippa ner mig själv (oavsett vad som föreskrivs i regelverket). Om jag skär ner det och det snöar, ska jag bara skovla runt den. Är detta ett stort jobb för en rörmokare eller någon att komma ut och repipe den till en mer diskret plats? Jag undrar om jag ska klaga till byggaren och få honom att fixa det innan det är helt mitt ansvar.

Här är en bild av det, men jag borde ha tagit den i en annan vinkel så att du kunde se mitt hus och röret i jämförelse (bilden visar bara mina grannar).

    
uppsättning Kyle Bridenstine 04.09.2015 05:35

2 svar

5

Att skära av det är en dålig idé. Att avbryta "köpprocessen" som du är i kan vara värt att överväga om det stör dig så mycket. Om du flyttar det väsentligt skulle du troligen kräva att septiska systemet flyttas avsevärt, vilket är väldigt dyrt - så du kanske anser att det är en "deal-breaker".

När det gäller platsen i mitten av gården, helt enkelt ändra din inställning från "Jag gömmer denna fula sak som jag inte kan tro är här" till "Jag sätter mitt mitt i min gräsmatta."

Jag skulle gå för en plantering, mig själv, men ser allvarligt ut ur tanken (samtidigt som funktionen kvarstår) att "bara gömma darnsaken" - lägg i en noggrant upplagd säng som har några buskar som råkar gömma sig det (måla det även i kamouflagefärger - det vita pipet sticker ut.)

    
svaret ges 04.09.2015 15:00
3

Om du skulle skära ned det kan det inte bara vara dåligt för dig själv, men dina grannar som är i samma avloppssystem (förutsatt att detta inte är en septiktank).

Dina alternativ inkluderar landskapsarkitektur (planteringar i mitten av gården är vanliga, särskilt med ett brännpunkt eller en blomsterbädd), falska stenar, dölja inuti ett fågelbad eller solstativ, dölja inuti en falsk stenkolonn, konvertera det till en svampdräktstopp som ser mer ut som landskapsljus och målar det för att blanda sig med landskapsarkitekturen.

    
svaret ges 04.09.2015 15:55