How kan jag kassera stora glasspeglar?

8

Jag har nyligen ombyggt mina badrum och tagit bort de gamla platta speglarna som hängdes på väggarna. Jag höll dem tänkande att jag kunde klippa och rama dem, men jag slutade bara köpa nya.

Dessa speglar är stora (den största är 4'x3 'och jag är inte säker på hur man ska förfoga över dem.

    
uppsättning Mike G 13.03.2012 09:32

2 svar

6

Speglar består av två delar, glaset och sedan en reflekterande beläggning på baksidan. På grund av detta anses de inte vara 100% glas och många gånger stadens återvinningsuppsamling (om du har en) för glas tar inte dem eftersom det kommer att finnas en ytterligare process för att separera glaset från det reflekterande materialet.

Eventuella avfallsmetoder:

  • Kasta ut det. Vi har ett återvinnings / soptipp i vår stad och för en avgift kan du sköta bulkvaror som papperskorgen inte kommer att välja upp. En spegel av den storleken skulle anses vara en bulkartikel.
  • Recycle. Kolla ditt lokala återvinningscenter, några av dem kommer återvinna speglar utan kostnad.
  • Repurpose. Spegeln kan återanvändas av någon annan som är om den är bra form. Vissa annonser kan vara nödvändiga i lokala medier, eller du kan använda gratisannonsering enligt nedan i kommentarerna från @Steve.
  • Donate. En spegel eller speciellt en trasig spegel kan återanvändas för många konst och hantverk typprojekt som en mosiac. Kolla med skolor / universitet eller med några lokala hantverkare, kan de ta det av dina händer.

Slutligen, i sin fritid kunde man skapa en funkadelic disco ball från spegeln och sedan sälja den på eBay för en liten vinst.

    
svaret ges 14.03.2012 16:24
0

För att få någon att hämta en stor ramspegel på rätt sätt, upptäckte jag (åtminstone) i Houston, TX att Lila Hjärta, Frälsningsarmén, Goodwill och Habitat for Humanity (Restore ) hämtar inte ramlösa speglar av någon storlek.

Det var en lokal glasaffär som var villig att hämta det, men de debiterade en avgift.

    
svaret ges 04.09.2012 21:41