Bedömning av risk för brittisk viseringsavslag [stängd]

3

Jag skulle vilja besöka Storbritannien i 7 dagar (Standard Visa / Turism):

 • Jag arbetar online (frilans) och har oregelbunden inkomst.

 • Jag har införlivat ett företag i mitt land (Tunisien) sedan 2011.

 • Mitt företags bankkonto har cirka £ 10 500. Jag har ett internationellt betalkort med 5 500 US-dollar och ca 4 000 euro i kontanter. Mitt företags bankkonto fluktuerar oregelbundet men har vanligtvis en balans på 7 000-10 000 med oregelbundna insättningar / uttag. Jag kan ge bankdeklarationer under alla år.

 • Jag hyr en fastighet. Ska jag ta med mitt hyreskontrakt?

 • Jag har en bil.

 • Under de senaste 10 åren har jag rest till flera länder (Dubai (3 gånger), Turkiet, Jordanien, Hongkong (2 gånger), Macau).

 • Jag pratar flytande engelska med en liten accent.

 • Jag arbetade med ett brittiskt företag tidigare (3 år sedan).

 • Har jag ett övertygande fall?

      
  uppsättning uk4visa 31.10.2016 18:29

  1 svar

  5

  Låt oss sammanfatta det här, eftersom kommentarer började bli för långa. Sedan du bad om riskbedömningen, skulle jag bara fokusera på riskfaktorerna, så snälla acceptera min ursäkt om svaret kommer som totalt negativt - ditt är mycket bättre än många andra. Men det finns fortfarande bekymmer.

 • Från listan ovan och dina uppföljande kommentarer verkar det som om du verkligen inte har några betydande band med ditt hemland. De inkluderar vanligtvis arbets- / affärsarrangemang, att ta hand om andra, lokala ansvarsområden och så vidare.

  Arbets- / affärsarrangemang : Såvitt jag förstår kan arbetet med frilans online göra det möjligt att arbeta var som helst, inklusive Storbritannien. Således blir det en oro, för att du bestämmer dig för att överstiga i Storbritannien, du skulle ha medel för att stödja dig själv.

  Behöver ta hand om andra : Ingen fru / nej barn, och dina föräldrar behöver inte din vård (sannolikt eftersom de bor i en annan stad), det är inte ett slips.

  Lokalt ansvar : Det är inte klart om du har någon från din lista. Spelar du i lokala idrottslag och har en händelse snart? Ha en konferens i din hemstad som du måste delta i? Kör för ett lokalt val? Inskrivning i lokala studier? Allt annat som kräver att du är tillbaka vid ett visst datum, är självständigt verifierbart (så "vänbröllop" är inte bra) och som inte lätt kan ignoreras?

  Du ser mönstret - du måste svara på frågan: Om du i Storbritannien erbjuds ett bra jobb med samma lön, finns det något som hindrar mig från att ta detta erbjudande och vistas i Storbritannien?

 • Finansiella problem. Du kommer sannolikt att behöva inkludera ytterligare supportdokumentation för att bevisa att "företagets bankkonto" verkligen är ditt personliga konto. Ur ECO: s synvinkel är det inte klart (de kanske tror att du är anställd hos ett företag, och därmed har du tillgång till konto betyder inte att du har en fri hand med dessa pengar). Också i det här fallet skulle du förmodligen behöva mer dokumentation, som bolagsbestämmelser, balansräkning etc för att säkerställa att företaget faktiskt är flytande (det finns många som har 100k på konto, men är skyldiga mycket mer). Här är din situation svårare än för någon som är en anställd.

 • Du måste också ha ett tydligt svar på frågan "varför Storbritannien?" Om det här är en konferens, matchar den din arbetsprofil? Har du deltagit i liknande konferenser lokalt eller i närheten, tidigare? Du måste övertyga dem om att du är en äkta deltagare och inte bara Google något som matchar dina datum för att använda det som en ursäkt. Speciellt om konferensen är ledig. Slutligen kan det bli särskilt besvärligt om liknande konferenser hålls lokalt i ditt eget land.

 • Var noga med att läsa Handbok för stöddokument för att inkludera och vad som inte ska inkluderas.

      
  svaret ges 31.10.2016 20:05