Can ett fönster A / C-enhet installeras på sin sida? [stängd]

1

Jag har ett mycket litet fönster (smal) Kan du installera ett A / C på den sida och springa eller kommer det att brinna upp kompressorn? Tack Jerry

    
uppsättning Jerry Cochran 19.06.2018 21:16

2 svar

4

Absolut inte på sin sida !!! Jag vet att det inte finns några kompressorer som kan installeras på sidan där smörjningen inte kommer att ligga kvar i kompressorn och det kommer att misslyckas på mycket kort tid! Detta är inte en obemannad åsikt Jag har EPA 608 universell licens (3) och en 609-licens. Att lägga en enhet på sin sida under frakt är tillräckligt för att förstöra en enhet om den inte lämnas i rätt läge i några timmar till 24 timmar för att oljan ska återgå till kompressorn.

    
svaret ges 19.06.2018 23:08
1

Inte troligt. Droppbanan skulle vara värdelös, vilket kan leda till läckage inomhus, mögelackumulering, eller till och med farlig kondenspolning i en oväntad och eventuellt nätdriven del av tarmarna. Jag har inte sett en AC som utformades för att passa på något sätt (trodde jag har sett specifikt vertikala).

Du kan alltid ta bort dess bakhuv för att visuellt se till att vattnet går någonstans det ska vara i den riktningen, men jag tvivlar på att någon information före försäljning skulle göra det möjligt för dig att fastställa det; många service manuell block / ledningsdiagram varierar från produkten i dina händer, och det skulle vara svårt att berätta hur vatten beter sig från en platt ritning.

Du kan också överväga en bärbar AC som bara använder ett litet fönsteröppning eller hål för att ventilera i stället för att hålla hela AC-enheten.

    
svaret ges 19.06.2018 22:31