New Zealand Primark Equivalent?

12

Snart ska jag åka till Nya Zeeland i ett år och i stället för att ta massor av kläder skulle jag vilja köpa billiga dem där där.

Jag har gjort lite forskning och jag kan inte se att de har något liknande Primark där borta.

Primark är en brittisk klädbutikskedja som ofta beskrivs som att erbjuda "engångs mode" / "snabbt mode" - på trend mönster (visserligen ofta med mycket korta livslängder) till mycket låga kostnader - t.ex. toppar kostar £ 3 (~ 4.40USD) och klänningar kostar £ 8 (~ 11.60 USD). Ett utlopp finns i de flesta städer.

Vet någon om några billiga klädaffärer som detta?

    
uppsättning kmil 17.03.2016 19:39

5 svar

15

Jag är inte bekant med Primark, men i Nya Zeeland kan du hitta billiga kläder på The Warehouse, Kmart, möjligen Farmers, och förmodligen andra.

Generellt är varor som är tillgängliga i Nya Zeeland inte lika billiga som du kanske är vana vid. Det finns många orsaker till detta (inte minst är NZ en liten fjärrmarknad), men allt bidrar till högre priser.

Lageret finns i de flesta större städer i Nya Zeeland.

Uppdatering 2017: Det finns nu H & M-butiker i Auckland, Wellington och Christchurch. Kan inte lova att de är billiga!

    
svaret ges 17.03.2016 20:13
15

Jag är en Brit som bor i NZ, och jag kan säga att det inte finns något som Primark.

Närmast skulle vara Warehouse eller kMart, (Jordbrukare är dyrare än båda, men kvalitet och intervall är större). Men dessa är fortfarande inte lika billiga, intervallet är mycket mindre, (eftersom kläderna bara är en liten del av vad de erbjuder) och kvaliteten är inte densamma.

När jag har gjort en resa tillbaka till Förenade kungariket har jag faktiskt lagrat på kläder från Primark, det är verkligen ingen sann jämförelse, jag föreslår att du gör detsamma om du kan.

    
svaret ges 18.03.2016 02:49
11

Från och med idag (17 mars 2016) finns det ingen H & M , Zara , Primark eller Uniqlo butiker i NZ.

Det finns en Topshop , dock 203 Queen St, Auckland och H & M kommer att öppna en Auckland plats i 2016 också.

Kanske söker Google efter [Nya zealand snabba modekedjan] kommer att ge mer användbar information. Du kan också kolla Wikipedias lista över snabba modemärken för att identifiera liknande typer av butiker och sedan ta kontakt med enskilda kedjans webbplatser .

    
svaret ges 17.03.2016 21:07
2

precis ovanpå de stora svaren ovan (och ja, Kmart och lageret har kvalitets kläder till mycket överkomliga priser), jag skulle säga att du hittar Op Stores i nästan alla städer runt om i landet. Op Butiker lager begagnade kläder (bland annat) till mycket billiga priser, och även om du är begagnad, är du fortfarande god kvalitet och perfekt om du reser på en budget. Du kan också hitta $ 1, $ 2, $ 3 butiker som, som namnet antyder, lagrar nästan allt under solen du kanske behöver för ett par dollar. Dessa butiker är också ganska frekventa i de flesta städer och stadskärnor över hela landet. Du kanske inte hittar dem online men ... men vissa webbplatser kan lista dem i handböcker mm Hoppas det här hjälper.

    
svaret ges 30.06.2017 06:21
1

Jag har rest till Storbritannien tre gånger och bor i Nya Zeeland och känner att butikerna här inte kan tävla med vad Primark erbjuder: fantastiska kläder och priser. Vi har K-Mart och lageret, men de är inte jämförbara med Primark när det gäller stilar och pris.

    
svaret ges 02.09.2016 00:29