How att trimma en ytterdörr för att passa nya golv

0

Jag lägger in nya hårda golv och golvets nivå har höjts bra 1.5 ". Därför var jag tvungen att klippa hela min dörr och jambs, vilket var bra för inrederdörrarna. Jag tog naivet sågen till min veranda och ytterdörr och såg gnistorfluga. Jag antar att det finns någon metall där eller något. Hur kan jag ta bort som en tum ur botten av dessa förstärkta dörrar?

Tack på förhand.

    
uppsättning TheCodeNovice 08.10.2016 19:42

2 svar

1

Vad jag har gjort tidigare:

Klipp dörr med såg och blad till metallskärning. På en dörr arbetade jag med att den avlägsnade mängden (1 1/2 ") komprometterade träramen / blocket längst ner på dörren på insidan, under" huden ", som var tenn. Jag skar försiktigt en ny träblock, chiseled ut skumisoleringskärnan till rätt djup, och installerade det i dörrens botten med lim och finish naglar.

    
svaret ges 08.10.2016 23:18
1

Ta av dig dörren och ta en titt på botten. Det finns en rättvis chans att det är en aluminium- eller stålhud på en träkärna. Om så är fallet vill du få ett blad (jag antar att cirkelsåg är ditt vapenval, här) som är betygsatt för vad du än har. Dessutom vill du ha en U-formad dörr sopa (väl, 3 sidor av en låda, verkligen) för att täcka upp några otäcka metallkanter.

Bästa praxis skulle vara att spruta lite primer på det råa träet du har utsatt.

Beroende på konfigurationen av din dörr kan ett nytt tröskelvärde vara en bra sak.

Använd ett öga och öronskydd åtminstone ... en ojämn dammmask är också en bra idé.

    
svaret ges 08.10.2016 23:06