Montering av en TV på ett skorstensbröst

1

I vårt nya hus ligger sovrummet på övervåningen och har en skorsten som går genom rummet från vardagsrummet nedanför. Det är målade tegelsten och alla 4 sidor är utsatta (du kan gå runt det). Vi trodde det kan vara en bra idé att montera en tv på den så att vi kan se den från vår säng.

Vi har inte åtagit oss någonting än. Det kommer sannolikt att vara en mindre TV, särskilt eftersom det är tyvärr den smala sidan av skorstenen som står inför oss. Eldstaden i vardagsrummet är uppbyggd och helt enkelt dekorativ nu, men jag tror att vattenvärmaren och ugnen fortfarande kan ventileras in i denna skorsten. Huset byggdes på 1920-talet och jag antar att skorstenen alltid har varit där.

Vad skulle vara ett bra sätt att montera en TV i en sådan situation? Jag är lite leery av borrning i skorstenen och undrade om det finns något som skulle vikla runt det för att stödja TV: n. Vi kommer att köra kablar ner från taket.

    
uppsättning Matt Burland 16.09.2014 21:30

1 svar

1

1/4diameter,1,5till2tumlång(beroendepåhållarenstjocklek) Tapcons . Det här är inte en annons, det är det jag har använt i 20+ år. De kommer inte att tränga in i skorstenens insida. Dess målade så hål i tegelstenen är en icke kosmetisk fråga. Ett band med metallband skulle se ut som om det är från 80-talet och inte någonstans nära så starkt. Du kan ha så stor TV som du vill om du vill bora några extra hål i monteringsfästet och "tapcon i helvete".

    
svaret ges 17.09.2014 04:54