Do kärnan D & D 4: e utgåva regelböcker uppdateras?

8

Innan jag köper några böcker för 4,0, skulle jag vilja veta om de fysiska böckerna (PHB, DMG, MM) har redigerats efter att WotC har uppdaterat sina onlinedefinitioner. Detta har buggit mig ett tag nu. En vän av mig sa att han köpt en bok i år, men att vissa stavningsdefinitioner och sådana inte var uppdaterade till de definitioner som släpptes för några år sedan.

    
uppsättning tojesse 04.03.2014 02:14

2 svar

9

nr.

Böckerna är inte uppdaterade. om du köper dem förväntas du ta hand om uppdateringarna själv genom att läsa officiella uppdaterings PDF-filer .

Alternativet var vanligt: Köp en prenumeration på D & D Insider. Men med den femte upplagan som kommer snart, vem vet hur länge de kommer att hålla de 4: e platserna som körs ...

    
svaret ges 04.03.2014 23:55
-2

Ett annat partiellt nummer

D & D i synnerhet har haft negativt svar från att publicera uppdaterade böcker. Det här är redan svårt mellan stora revisioner, men uppdateringen mellan 3,0 och 3,5 fick dåligt.

Detta är en av anledningarna till att de inte vill uppdatera kärnböckerna för ofta. De verkar dock komma ut med olika förvirrande boxed sets, men eftersom jag inte ger pengar till Hasbro, är jag inte uppe på de nya sakerna.

Det verkar verkligen verkligen hemskt att människor behöver antingen ha en dator av något slag (laptop, telefon, etc.) eller skriva ut sidor av PDF-filer. Jag skulle också föredra faktiska uppdaterade inbundna böcker snarare än hushålls-känslor av papper.

    
svaret ges 23.07.2014 14:35