Canada Turistvisumansökan

0

Jag fyllde i ansökningsblanketten för visumansökan för Kanada. En del bakgrund, jag är en indisk citizin som arbetar heltid i Förenta staterna och för närvarande på F1-visum.

Jag har följande frågor angående ansökan:

 • Personliga uppgifter, avsnitt 7- Bostadsort

  Här måste jag ange start- och slutdatum för visumet. Ska datumet vara utfärdande och utgångsdatum för mitt F1-visum?

 • Detaljer om mitt besök i Kanada, avsnitt 4

  Det ber om adressen och namnet på personen jag besöker där Jag har inga närstående familjemedlemmar som bor i Kanada. Jag är inte säker på vad att ange i denna feild

 • Detaljer om mitt besök i Kanada, avsnitt 3

  Det kanske inte finns något specifikt svar för detta men hur mycket pengar har jag förväntat mig att visa att jag kan finansiera mina egna utgifter i Kanada?

 • uppsättning john 30.01.2018 19:56

  1 svar

  2
 • Ja. Daterna hänvisar till början och slutet av den invandringsstatus du har angett för ditt hemland. I ditt fall skulle det betyda ditt F1-visum.

 • Tanken bakom det här avsnittet är att få en känsla av vem du ska besöka och vad du ska göra i Kanada. Om du inte planerar att träffa någon och går rent för turistiska ändamål, kan du inkludera ditt hotells namn och adress. Annars namnge personer och / eller institutioner som du planerar att besöka.

 • Du gissade korrekt - det finns inget magiskt nummer. Tänk på vad som skulle vara rimligt, baserat på varaktigheten och beskaffenheten av din vistelse. Att bo på ett hotell är självklart dyrare än att bo i ett vandrarhem, vilket i sin tur är dyrare än att bo med en vän. Mat kan ibland vara dyrare i större kanadensiska städer än i staterna, som kan vara resor inom Kanada. Om du inte har bokat returflyg, inkludera kostnaderna för det också. Beräkna en siffra för din resa som är meningsfullt i samband med dina planer, och lägg till lite marginal för det, bara om det är fallet. Om din resa är lång och / eller komplicerad kan det vara meningsfullt att bifoga en extra sida till ditt förklaringsbrev och bryta ner hur (och hur mycket) du planerar att betala för allt.

 • Officiell vägledning för fyllning av formuläret är tillgängligt här .

      
  svaret ges 30.01.2018 20:28