Vad betyder det när en fastighetsförteckning säger att länet förnekade ett "konventionellt" septiksystem [stängd]

0

Jag är intresserad av att köpa en tomt och bygga upp något på den. Jag kommer att behöva VVS och el på denna tomt och jag tycker att jag hittade ett perfekt parti till salu, men en av bitarna av information på listan är:

  • County nekas för ett "konventionellt" septikt system 12/15/15

Jag måste erkänna att jag inte är så bekant än med den här typen av saker, så om länet förnekar ett "konventionellt" septikt system betyder det att det inte kommer att tillåtas VVS på den här fastigheten? eller att jag måste betala för systemet själv? Skulle jag kunna ansluta en dusch, badrum och kök?

Som jag sa är jag inte bekant, så några råd skulle vara bra! Tack.

    
uppsättning Jake 21.03.2017 14:24

2 svar

2

Det här är sannolikt inte av ämnet på webbplatsen. Du skulle hellre prata med en fastighetsmäklare eller kommunen.

Min gissning är att de gjorde en Perkoleringstest (perc-test) , och resultaten kom tillbaka som ett misslyckande. Det innebär att installera ett septiskt system på fastigheten kommer att vara en utmaning, även om de kanske har accepterat alternativa lösningar i området. Om partiet har tillgång till stadsavloppsavlopp bör du kunna anslutas till det.

Alternativt kan systemet ha blivit nekat på grund av brist på utrymme, för många andra system i området, systemet skulle vara för nära mark eller ytvatten, eller några andra lokala krav inte uppfylldes.

Beroende på ditt område kan du hantera grått vatten utan ett septiskt system. Det skulle innebära att du kan duscha, diskbänk, tvättmaskin, etc. Du skulle bara inte kunna få en toalett. Tja, du skulle inte kunna få en toalett ansluten till ett "konventionellt" septikt system (vad som helst de anser vara "konventionella"). Det finns alternativa sätt att avhända mänskligt avfall, och länet kan tillåta ett "okonventionellt" septikt system. Du måste kolla med länet för att bestämma vad som skulle tillåtas.

I alla fall ... Om du köper obestämd mark måste du betala för det som byggs / installeras på fastigheten (septiskt system eller på annat sätt).

    
svaret ges 21.03.2017 14:46
0

De flesta av kommentarerna ovan är ganska korrekta. Där jag brukade leva, om du nekades ett "konventionellt septiskt system", var du tvungen att installera det som kallades ett "sandhöns" -system. Kolla med din lokala kommun eller län, de har "koder" för allt. Jag har också hört talas om fall där septiska system av någon typ inte var tillåtna. Så folk installerade en stor kollektionstank och hade en "honung dipper" kom och pumpa ut tanken på ett vanligt schema.

    
svaret ges 22.03.2017 11:19